Eurprivacy.nl
Image default
Auto's en Motoren

Nissan Micra 2e hands kopen? Wees er dan als de kippen bij!

Heb je plannen een Nissan Micra 2e hands te kopen? Dan moet je in elk geval doortastend zijn en snel kunnen handelen. Je bent namelijk niet de enige die de Nissan Micra 2e hands wil kopen. Met name de lage kosten die de auto heeft, spreken nog steeds heel veel mensen aan. De compacte auto met verrassend veel ruimte aan de binnenkant is buitengewoon zuinig met brandstof en kost je dus amper iets. Nissan Micra 2e hands kopen? Wees er dan altijd als de kippen bij.

In de kern is de Micra steeds dezelfde gebleven

De Nissan Micra, die in Japan overigens bekend is als Nissan March, werd in 1983 geboren en is ondertussen toe aan de vijfde generatie. In de kern is de auto steeds hetzelfde gebleven al beschikt de nieuwste uitvoering uiteraard over de nieuwste technologieën en werden met de jaren zaken als de koplampen en de bumper aangepast en gemoderniseerd.

Een buitengewoon zuinige auto die ook in de wegenbelasting goedkoop is

Wat nooit veranderd is, is dat de Nissan Micra ondanks het compacte formaat van binnen veel ruimte biedt en dat de auto buitengewoon zuinig is. Ook in de wegenbelasting kost de Nissan Micra je zo goed als niets. Nooit eerder was rijden zo aantrekkelijk als in de Nissan Micra, zowel in een nieuwe als in een gebruikte uitvoering.

Ook als occasion zeer gewild

In de lijst met auto ideeën die je op de zeer lezenswaardige online autoblogs vindt, staat de Nissan Micra steevast in de lijstjes met de meest zuinige auto’s. Dat heeft ervoor gezorgd dat de Nissan Micra ook als occasion een zeer gewilde auto is. Ben je er een op het spoor, toon dan doortastendheid want voor je het weet is je begeerde Nissan Micra al weer weg.