Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

De nieuwe vriendschapsringen trend van TikTok

Er zijn een paar manieren om de wereld te laten zien dat jij en je bestie vrienden voor het leven zijn. Van de klassieke gebroken hart kettingen tot het posten over hun verjaardag op Instagram, er is geen tekort aan manieren om te laten zien dat je om ze geeft. Lees hier alles over vriendschapsringen.

Vriendschapsringen

Dit jaar zijn de BFF juwelen terug – maar ze hebben een stijlvolle upgrade gekregen. Dankzij de stijlen die op TikTok de ronde doen, lijken de beste vriend ringen van Pandora de nieuwe manier te zijn waarop duo’s met hun beste vriend-status pronken.

Op accounts als @laurennatkinson en @emilybrookeeee gaan TikTok-gebruikers naar de dichtstbijzijnde winkel om samen met hun beste vriendin bijpassende ringen te kopen. De video’s zijn natuurlijk ingesteld op het nummer “Paper Rings” van Taylor Swift, en beide clips zijn al meer dan 2,2 miljoen keer bekeken op de app.

Hoewel winkels de typische ringmaten aanbieden, gaat de retailer nog een stapje verder door shoppers een maat of twee kleiner aan te raden, zodat je “hem aan je pink vingers kunt dragen, en een pinky-belofte kunt doen om voor altijd vrienden te blijven!”

Of je je beste vriendin nu wil verrassen voor Galentine’s Day, hun verjaardag of helemaal geen reden, winkels hebben een ton aan schattige ringen om uit te kiezen. 

Zijn verkleurde gouden ringen nep?

Neen, een aangetaste gouden ring betekent niet dat hij vals is, het betekent gewoon dat u geen zuivere 24 karaat gouden ring bezit. Het is eigenlijk uiterst zeldzaam om eender welk juweel te vinden dat gemaakt is van zuiver 24 karaat goud omdat het zeer zacht is.

Om de aanslag op het oppervlak van uw gouden ring of gouden juweel te verwijderen, gebruikt u een kleine hoeveelheid afwasmiddel dat geen fosfaat bevat en warm water. Veeg de aanslag voorzichtig weg met wattenstaafjes of uw vingers. Tandpasta en zuiveringszout zijn zeer schurend en zullen uw gouden ring zeer waarschijnlijk dof maken en krassen veroorzaken. Gebruik altijd 100% katoen om uw gouden ringen te drogen of u kunt uw gouden ringen aan de lucht laten drogen.

Goud

Kan goud verkleuren? Zuiver goud, zoals 24 karaat goud, kan niet aantasten omdat het zich niet gemakkelijk met zuurstof verbindt. Het is uiterst zeldzaam om een zuiver gouden ring te vinden omdat onedele metalen met het goud worden gelegeerd om een sterkere en hardere ring te creëren. De gebruikte onedele metalen worden blootgesteld aan zuurstof en zwavel en leiden uiteindelijk tot het aanslaan van gouden ringen.

14 karaat gouden ringen of meer zullen weinig of helemaal niet aangetast worden. Gouden ringen die minder dan 14 karaat zijn zullen minder puur goud bevatten en zullen waarschijnlijk na verloop van tijd aangetast worden. Hoe hoger het karaat van goud, hoe minder onedele metalen gebruikt en hoe minder kans op aanslag.

http://quickjewels.nl