Eurprivacy.nl
Image default
Banen en opleidingen

Sales promotor ASICS

Sales promotor ASICS – Schijndel (bijbaan)

Vacature

Ben jij commercieel ingesteld en hou jij van sport? ben je in het bezitting van een auto en wil je werken op kerks tijden? dan hebben we een wedstijd! Meld je aan en we gaan opstarten!

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de rechtstreeks sales of een vergelijkbare functie. Gaarne exclusief responderen als je je hierin kunt vind

Werklocatie : schijndel

Wat ga je doen?

Los van de rijke historie en track record vanaf 1949 staat asics vertrouwd om zijn nr 1 positie op het regio van footwear, iets waar we jou van alles over zal gaan uitleggen én iets waar jij zometeen alle klanten over gaat vertellen. jouw doel is om de historie en alle unique selling points om te dreunen naar consumenten voordelen, te zorgen voor een perfecte straling in de winkel én natuurlijk de verkoop te aanvuren!

Voorde jij als merkvertegenwoordiger de winkel in gaat ga je naar het hoofdzetel van asics om daar fit te wordt, ontvang je vanuit cpm de plek om completeren ( sales ) trainingen te opvolgen en hebben we speciale coaches die jou gaan begeleiden bij je carrière.

Aldaar je in de winkelzaak staat is het een vereiste dat je de nederlandse taal uitstekend beheerst! / it is a strict requirement that you speak dutch fluently.

Ervaring in de ( direct sales ) is een vereiste. ben jij iemand die bereid is om zich voor 100 % in te leggen, laten zien bij onze klanten als best in class en wil jij opstarten met de bouw van je carrière? meld je dan aan!

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan vereffenen en bieden ;

Wat bieden wij jou?

12 uur per week op donderdag/vrijdag ( 4 uur ) en zaterdag ( 8 uur ) salaris van 12, 50 per uur reiskostenvergoeding van 27 cent per km. de locatie in schijndel is eenvoudig te doordringen per auto en parkeren ( voor de deur ) is gratis. een toeslag programma een gesponsorde asics outfit 100 % reiskostenvergoeding de cpm sales hogeschool loopbaan begeleiding wat vinden wij kritiek? ben jij iemand die bereid is om zich voor 100 % in te neerzetten, heb jij ervaring in de ( rechtstreeks sales ) en een overgave voor recreatie, wil jij je bij asics autoriseren zien als best in class én wil jij par met de bouw van je carrière? meld je dan aan! Voor deze baan is de ondergrens ouderdom 18 jaar of vader.

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de onmiddellijk sales of een vergelijkbare functie. Graag inclusief responderen als je je hierin kunt vind.

Enthousiast?

Dan lepelen we gaarne kennen met je! Solliciteer en we nuttigen zo spoedig mogelijk aansluiting met je op.

Heb je vragen, stuur deze naar.

Let op, belangrijke info : graag delen wij jou mede dat de sollicitatiegesprekken op het schrijftafel van cpm in amstelveen gangbaar door kunnen gaan. Natuurlijk treffen wij de uitrusting voorzorgsmaatregelen i. V. M. Het corona virus.

Hygiëne staat voorop. het gesprek vindt ruimte met 1 i. p. v. 3 recruiters. er wordt gezorgd voor toereikend afstand onder het gesprek. er zullen geen handen geschud worden. mocht je je niet fit voelen, neem dan even aansluiting met ons op, dan traceren we een passende oplossing. we hopen op jou onbegrip en loeren erna uit om jou te kennismaken!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in.html

Gerelateerde artikelen

Machinebouwers vacatures: lees hier de laatste trends

Huisarts

Een interim inkoper inschakelen van deze specialisten