Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Mini rondobandpalissade, grote keuze

Op locaties waar veel paden zijn of in tuinen waar gewerkt wordt met verschillende materialen, zoals grind, houtsnippers en groen door elkaar heen, zijn de verschillende borders schoon en gemakkelijk te onderhouden door het gebruik van Mini rondobandpalissade. 

Uitgebreide toepassingen mogelijk

De mini rondobanden kunnen u helpen de paden netjes te houden en u kunt op deze manier ook de vorm of de loop van een pad bepalen. Door de toepassing van mini rondobanden of palissades, kunt u met het grootste gemak uw tuin een echte make-over geven.

Als u bijvoorbeeld een tuinpad heeft aangelegd of borders heeft gemaakt waardoor u een keurige scheiding heeft weten te creëren tussen uw gazon en uw bloemen en planten, is het zaak om alles in het gareel te houden met behulp van boordstenen.

Mini Rondobanden eenvoudig in gebruik

Iedereen kan verhogingen, diepteverschillen en afscheidingen creëren met mini rondobanden. U krijgt deze na bestelling op de website Minirondobanden.nl thuis aangeleverd. Door middel van een gespannen lijn kunt u de rondobanden kaarsrecht in de grond plaatsen, waar zij een afscheiding of stutting kunnen vormen. De rondobanden sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan. 

Op de website vindt u bijvoorbeeld rondobanden, quadrobanden maar ook verschillende soorten palissades in allerlei soorten en maten. 

https://www.minirondobanden.nl/