Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Mooie kleding hoeft niet te duur te zijn

We hebben allemaal wel eens van die momenten dat we voor een kast vol perfect goede kleding staan, maar toch geen outfit kunnen vinden die we leuk vinden. Op die “ik-heb-niets-te-dragen” momenten trek je de basics uit de kast – klassieke, betrouwbare stukken waarop je altijd kunt rekenen om er goed uit te zien en je goed te voelen. Het superzachte, effen witte T-shirt. De jeans die past als een handschoen. De getailleerde blazer waardoor het lijkt alsof je veel meer aandacht aan je outfit hebt besteed.

Goede basics zijn – of, zouden dat moeten zijn – de basis van je garderobe. Als je een paar eenvoudige stukken hebt waar je van houdt, is ’s morgens aankleden veel gemakkelijker.  Door de combinatie van hoogwaardige materialen, betaalbaarheid, en flatteuze stijlen, maken deze merken de betere basics die je elke dag zult willen dragen.

Voor eenvoudige stukken met chique, vrouwelijke accenten is Zusss een no-brainer.
Zusss belichaamt een “minder is meer” ethos, en pleit voor een kast die vol zit met minder, maar betere stukken. Als je je afvraagt wat beter betekent – denk dan aan mooie stukken die bij elke stap doordacht gemaakt zijn, van waar de materialen vandaan komen, tot de fabriek waar alles in elkaar gezet wordt, tot welke slimme functies op het product zelf zitten.

Behalve van kleding zijn we dol op de eenvoudige leren tassen van het merk. Tijdloze silhouetten, mooie kleuren, en eenvoudige maar elegante accenten maken van Zussss stukken die je graag aantrekt, vooral als je hunkert naar een look die chic is maar minimale inspanning vraagt.

Gerelateerde artikelen

Goedkope sieraden online

Het verschil tussen belofteringen en vriendschapsringen

Persoonlijke bedankjes