Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Een mobiele koffiebar huren

Wil je een koffiebar huren? Goed idee! Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat mensen zich gewaardeerd voelen wanneer ze een goede kop koffie krijgen. Moet je nagaan wat het met jouw collega’s, gasten of bezoeker doet, wanneer je speciaal voor hen een koffiebar hebt gehuurd.

 

Een koffiebar huren voor een tijdelijk evenement

Bij ieder bedrijf staat een koffiemachine. Dat is niet gek, want meer dan 80% van de Nederlanders drinkt koffie. Maar ga je nou iets bijzonders organiseren, maak dan ook iets bijzonders van het koffiemomentje. Dit kan door een koffiebar te huren met een echte barista. Mobiele koffiebars zijn bijzonder geschikt voor tijdelijke evenementen. Denk hierbij aan:

  • Een open dag op de zaak

  • Een product lancering

  • Een viering 

  • Een deelname aan een beurs of congres

 

Wat kan je verwachten wanneer je een koffiebar huurt?

Een koffiebar is een echte trektpleister. Je kunt er dus vanuit gaan dat het een hit wordt op jouw evenement. Bedenk je maar eens hoe vaak er niet bij de koffiemachine gehangen wordt. Wanneer er dus live een barista de mooiste cappuccino’s staat te maken, dan kan je er vanuit gaan dat het wat doet met de sfeer. Het is de taak van de barista om de aanwezigen volledig in de watten te leggen. De koffie is daarnaast van de beste kwaliteit. Je mag er daarom vanuit gaan, dat er lang nagepraat zal worden over jouw evenement.

 

Mobiele koffiebars

Mobiele koffiebars komen in alle soorten en maten. Vind je evenement buiten plaats dan kan je er voor kiezen om een koffie ‘foodtruck’ te huren. Binnen is de keuze voor een mobiele koffiebar beter. Maar ook in deze barmeubels zit veel variatie.


Wil je een koffiebar huren? Bekijk dan even de site van barcompany.nl voor meer informatie.

https://www.barcompany.nl/