Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Lekker naar Portugal

Geografisch gezien is Nederland natuurlijk ook een zeeland, maar om nu te zeggen dat wij altijd van die spetterende zomers hebben, helaas niet. Veel Nederlanders kiezen er daarom dan ook voor om hun vakantie in het buitenland door te brengen en dan voornamelijk in de landen waar de zongarantie relatief groot is. Van oudsher zijn landen zoals Frankrijk en Spanje erg populair en ook bijvoorbeeld Turkije wint steeds meer aan populairiteit. Maar, Portugal is ook nog steeds erg populair onder de Nederlanders en dat is natuurlijk ook niet zonder reden. Het is goed aan te rijden met de auto en een last minute naar portugal is natuurlijk ook zo geboekt.

Het meest toeristische stukje van Portugal is de Algarve langs de kust. En dat is niet zo gek, want er is zoveel te doen in deze regio dat je je nooit hoeft te vervelen. als je graag in de stad vertoeft, kun je je hart ophalen in Faro. Liefhebber van een avondje – of nachtje – stappen zullen zich meer dna zeker vermaken in het bruisende en gezellige Albufeira. Je lastminute portugal kun je óók aanvatten om eindelijk eens lekker tot rust te komen. Het mooie en rustieke stadje van Sesmaras biedt liefhebbers van cultuur ook meer dan genoeg om hun ogen uit te kijken. Maar ook als je graag bezig bent, kun je je zeker vermaken. Het noordelijk gelegen Cabanas is namelijk ook uitstekend geschikt voor een diepzeeduik.

De Algarve heeft ook echt haar eigen cultuur en identiteit. Men spreekt hier haar eigen taal en houdt sterk vast aan de eigen identiteit. Maar, net als in de rest van Portugal is de bevolking hier gastvrij en zullen zij je altijd van harte welkom heten in de regio. Sla ook zeker hoofdstad Faro niet over en dompel je om in de unieke wereld van de Algarve.

http://lastminuteportugal.nl/