Eurprivacy.nl
Image default
Onderwijs

I want to learn English. Je veux apprendre le français. Ich will Deutsch lernen. Gaat dit voor u op?

Van harte welkom bij The Square Mile! En dit geldt natuurlijk ook degenen die een training Nederlands voor expats willen volgen.

Naast professionele taaltrainingen Engels, Frans en Duits kunt u bij TSM ook terecht voor cursussen Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch en Chinees. Het gaat dan zowel om basis- als om gevorderdentrainingen. Welk niveau bij u past, kunt u checken op www.thesquaremile.nl. De taalniveautest die daar aangeboden wordt, bestaat uit een aantal vragen. Als u die beantwoordt, krijgt u direct advies. Dat gaat van A1 (basiscursus) tot zakelijk C2, oftewel niveau 6. Aanvullend kunt u kiezen voor een zakelijke training voor ondersteunend personeel / correspondentie en email / helpdeskmedewerkers / technisch / financieel. De taaltrainers van The Square Mile hebben ervaring in de volgende branches: logistiek, publieke sector, offshore, industrie, tuinbouw, gezondheidszorg, financiële sector, engineering, energie, ontwikkelingswerk, zakelijke dienstverlening, ICT & telecom. Een taalopleiding is vanzelfsprekend flexibel in te richten naar uw wensen en behoeften.

Deelnemers aan de zakelijke taaltrainingen wordt gevraagd hun mening te geven over de opleidingen. Een keer halverwege de cursus en een keer aan het einde. Het team van The Square Mile neemt die feedback serieus. De afgelopen jaren hebben meer dan 8000 cursisten een beoordeling achtergelaten. Het gemiddelde cijfer wat betreft de cursussen is een 8,5. De trainers zelf worden gewaardeerd met een 8,9.

The Square Mile beschikt over het NRTO keurmerk. De afkorting staat voor de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze brancheorganisatie voor private trainingsbureaus, onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten heeft in totaal 500 leden. De missie van de NRTO is “het beste uit mensen (jong en volwassen) halen, talenten ontwikkelen en mensen helpen hun ambities te realiseren.” De NRTO overlegt regelmatig met de politiek. Zowel met ministeries als met Tweede Kamerleden. Tevens onderhoudt de raad nauw contact met het publieke onderwijs, de sociale partners en diverse maatschappelijk georiënteerde organisaties. Dat TSM NRTO-lid is betekent dat het trainingsaanbod flexibel ingericht, inhoudelijk gevarieerd en kwalitatief hoogstaand is. Voor meer informatie over de NRTO verwijzen we naar www.nrto.nl.

https://www.thesquaremile.nl/