Eurprivacy.nl
Image default
Onderwijs

Opleiding projectmedewerker

Heb je zin in afwisselend werk, waarbij je steeds aan nieuwe projecten deelneemt? Dan is een opleiding projectmedewerker wat voor jou. Projecten hebben een vast begin- en eindpunt. Je kunt denken aan de bouw van een kantoor, of aan het opzetten van een reclamecampagne. Als projectmedewerker ondersteun je de projectmanagers bij het realiseren van het project.

Het diploma, brede basis met een streepje voor

De opleiding tot projectmedewerker bestaat bij Fabius uit twee delen. Eerst krijg je een algemene opleiding tot administratief medewerker (waarvoor je geen specifieke vooropleiding nodig hebt) en daarna volgt de opleiding tot projectmedewerker zelf. Na voltooiing van de opleiding krijg je dus twee diploma’s. Hiermee beschik je over een brede basis die je goed van pas zal komen bij het vinden van een baan.

Duur en studeerbaarheid

De totale opleiding, duurt 12 maanden onderverdeeld in 9 maanden voor de opleiding tot administratief medewerker en 3 maanden voor de vervolgopleiding tot projectmedewerker. Naast de wekelijkse lessen, ben je ongeveer een dagdeel per week (afhankelijk van je kennis en ervaring) bezig met het maken van je huiswerk. De lessen vinden plaats onder professionele begeleiding door docenten. De klassen zijn klein, zodat je kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Dankzij deze manier van werken ligt het slagingspercentage van de opleiding tot projectmedewerker hoog, op maar liefst 90%.

Waar en wanneer?

Je kunt bij Fabius op 50 verschillende locaties in Nederland terecht voor het eerste deel van de opleiding (administratief medewerker). De aansluitende opleiding tot projectmedewerker wordt zoveel mogelijk op dezelfde locatie gegeven. Heb je interesse, dan is er dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Je kunt de opleiding zowel in de ochtend als in de avond volgen. De ochtendlessen zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur en de avondlessen van 19.00 uur tot 22.00 uur.