Eurprivacy.nl
Image default
Onderwijs

Ontwikkel u zelf

Veel mensen proberen zich in hun vrije tijd te ontwikkelen. Ze gaan op schilderles, doen aan yoga of een zitten op een cursus ICT. Sommige doen het puur uit interesse andere proberen zo hun CV uit te breiden. U heeft vast ook weleens nagedacht over een beetje afleiding naast uw werk, maar u heeft de juiste cursus nog niet gevonden. U zoekt immers wel een beetje uitdaging en het liefst iets aparts en bijzonder, waar nog nooit iemand over na heeft gedacht. Nee een schildercursus, een yogales en een iet met ICT is u allemaal iets te cliché. Heeft u ooit weleens gedacht aan taalcursus Russisch. Dat is toch pas origineel?

Waarom een taalcursus Russisch?

De Russische taal is belangrijker dan u denkt. Er zijn namelijk een groot aantal staten waar Russisch wordt gesproken. Een taalcursus Russisch is niet alleen handig als u het Rusland bezoekt. Voor een echte globetrotter kan de cursus ook helpen als u op vakantie gaat naar het vroegere Sovjet- Unie. Ook in Europa en Azië zijn miljoenen Russen te vinden, met wie u Russisch kan spreken.

Daarnaast is de taal van Russen steeds belangrijker worden. De laatste jaren, sinds het communisme is Oost-Europa is gevallen, heeft de handel met de enorme land grote vormen aangenomen. Russen hebben door hun afgesloten verleden een beperkte talenknobbel. Ze spreken vaak alleen Russisch. Daarom is het voor u, als echt wereldreiziger of zakenman, prettig om de taal te spreken wanneer u het grote Rusland, het voormalig Sovjet-Unie of Russisch sprekende Europeanen bezoekt.

In Rusland wordt niet alleen een andere taal gesproken. Er heerst ook een hele andere cultuur, die met name tijdens het communisme is ontstaan. Wij, als Westerlingen, heb nauwelijks kennis van deze cultuur. Een taalcursus Russisch kan u helpen om met deze cultuur om te gaan en ook onder de Russen vriendelijk en beschaafd over te komen. Alles voor de autoBovendien is de een taalcursus Russisch niet alleen goed wanneer u het land bezoekt. Een taalcursus Russisch staat ook goed op uw CV. Het laat zien dat u een wereldburger bent, open staat voor uw eigen ontwikkeling en geïnteresseerd bent in mensen en culturen. Het laat zien dat u een strever bent en zeg nou zelf wie wilt nou niet zo overkomen bij zijn toekomstige werkgever.

Het is ook nog eens wetenschappelijk bewezen dat je wanneer je meerdere talen spreekt, je creatiever wordt. Creativiteit is bijna in elke bedrijfstak een privé. Bovendien is het door wetenschappers bewezen dat wanneer men meerdere talen spreekt, men hoger scoort op cognitieve testen. Carwrapping GroningenWaarom een taalcursus bij ons in Rotterdam

Onze Rotterdamse organisatie heeft unieke taalcursussen voor u in de aanbieding, waaronder ook de Russische taalcursus. Onze bedrijf die zich midden in de randstand, Rotterdam, bevindt, weet wat zaken doen is. Door onze jarenlange ervaringen weten wij waar onze klanten behoeften aanhebben, wij weten welke woorden en zinnen handig kunnen zijn voor het bedrijfsleven. Daarnaast weten wij als bedrijf midden in de grote metropool Rotterdam, alles over culturen. Ons personeel kan u dus ook vertellen welke gewoontes en zinnen u nodig heeft als globetrotter, die graag de wereld over reist.

http://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk-producten/carwrapping/