Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Hoe maak je jouw reis naar Mallorca interessanter?

Mallorca is het grootste eiland van Spanje. Het is ook het op één na meest bevolkte eiland van Spanje, en het trekt elk jaar veel toeristen aan. Mallorca is de thuisbasis van enkele van de meest oogstrelende zandstranden, fietsroutes, kalkstenen bergen, prachtige steden, schilderachtige en mooie kustroutes en een overvloed aan verse producten en nog veel meer. Je kan jezelf dus met heel veel verwennen tijdens jouw bezoek aan Mallorca. Mallorca is een perfect eiland om een auto te huren. De wegen zijn mooi en het is gemakkelijk om te rijden op het eiland. Je kan de prijzen van huurauto`s hier vergelijken: www.autospanje.nl. Er zijn veel bedrijven voor autoverhuur op het eiland en de prijzen zijn laag.

Hier zijn de besten dingen je kan doen en bezoeken terwijl je op het eiland bent, zo kan je jouw reis nog wat interessanter maken en genieten!

Verken de historische stad Palma de Mallorca:

Palma de Mallorca is gevuld met een aantal van de beste cafés, high-end winkelcentra en de hele stad heeft een levendige sfeer. Deze plek is gevuld met kunst en cultuur en er valt veel te ontdekken. De meest indrukwekkende en mooiste kathedraal in deze stad is de kathedraal van Santa Maria van Palma. Het is gekend bij de inwoners als La Seu. Je moet echter wel in gedachten houden dat het weer in Palma overdag verschroeiend is. De beste tijd om deze stad te verkennen is dus `s morgens in de vroegte of na de warmste uren van de dag, in de namiddag. `s Avonds verlichten vele restaurants deze stad en wordt de stad als heel vreugdevol ervaren.

Snorkelen bij Santa Catalina:

Eén van de beste en meest ongelofelijke manieren om van je tijd op Mallorca te genieten is om te snorkelen. Snorkelen en ontspannen in Mallorca met fantastisch eten en wijn. Er zijn veel bedrijven die je halve of hele dagen diensten aanbieden voor het snorkelen en het plannen van de dag. Santa Catalina plant jouw hele dag voor jou. Je kan om 9.30u beginnen met snorkelen en tegen lunchtijd terugkeren om te genieten van een heerlijke maaltijd. Het is de perfectie definitie van een spannende dag!

Soller en gewoon GENIETEN:

Soller is een fantastische plek om te bezoeken terwijl je op Mallorca bent. Je moet misschien wat afzien om er te raken maar dat is net het leuke eraan! Je krijgt veel te zien tijdens de toch naar daar en als je daar aankomt, ga je de vibe van de stad geweldig vinden. Soller is gevuld met boerderijen en kleine huisjes. Deze plaats is zo uniek door zijn authenticiteit dat een wandeling door de stad en het nemen van een aantal prachtige foto`s heel leuk zal zijn. Je kan hier ook gemakkelijk in contact komen met de lokale bevolking wanneer ze verse producten naar hun huizen dragen.

De hoofdstraat van Soller is de Plaza Constitucio. Deze plaats is gevuld met leuke cafés, mooie ijswinkels en heeft een opvallende architectuur. Je zal genieten van de typische Spaanse appartementen en we raden je aan om wat foto`s te maken omdat ze echt esthetisch zijn.

Bezoek Calo Des Moro:

Calo Des Moro zal ervoor zorgen dat je verliefd wordt op de zin die je vertelt dat de reis belangrijker is dan de bestemming. Dit strand is één van de meest gefotografeerde stranden van Mallorca, Spanje. Je weet dus zeker dat het een bezoek waard is, of niet? Het moeilijke en het leuke is om hier te geraken. De routebeschrijving is een beetje ingewikkeld, dus we stellen voor dat je vroeg in de ochtend op weg gaat zodat je er op tijd aankomt. Als je de auto eenmaal geparkeerd hebt, kan je best de drukte in de richting van het water volgen. Het zal comfortabeler zijn.

Er valt veel te ontdekken en verkennen op Mallorca. Om ervoor te zorgen dat jouw bezoek interessanter wordt, moet je zeker gaan snorkelen en het strand van Calo Des Moro bezoeken. Je kan ook een bezoek brengen aan het strand van Formentor en naar het natuurpark Mondrago gaan. En als je nog op zoek bent naar een geweldige plek om te lunchen, dan raden wij je aan om eens naar Santanyi te gaan!

https://www.autospanje.nl/