Eurprivacy.nl
Image default
Verbouwen

Goedkope kunststof kozijnen? EA-Kunststoftechniek

Moet u weer schilderen? Is het tijd om deze zomer de tochplekken in uw woning aan te pakken? Eindelijk de kozijnen eens onder handen nemen? Op zoek naar energiebesparende maatregelen voor uw woning? Voor al deze vragen is er maar één antwoord: EA-Kunststoftechniek.

Specialist in Schuco kozijnen

We lazen op de website van ea-kunststoftechniek.nl al dat ze gespecialiseerd zijn in goedkope schuco kozijnen. Nou, we namen de proef op de som. Mede omdat de overheid flink sponsort met subsidies besloten we maar eens te kijken naar nieuwe kozijnen. En als we dan toch gaan renoveren dan maar in 1 x goed, dus op zoek naar goedkope kunststof kozijnen om onze woning mee op te knappen. Technisch zijn we niet, dus voor ons komen alleen bedrijven in aanmerking die de montage ook verzorgen. Daarbij willen we niet het risico lopen dat door een verkeerde montage de garantie op onze nieuwe kozijnen ongeldig is.

De offertes

Zo gezegd zo gedaan, dus we googleden een beetje rons, en we besloten drie bedrijven uit te nodigen. De eerste was ongeinteresseerd en riep een prijs ergens tussen de 20.000 en 25.000 maar we moesten eerst maar eens kijken of we het financieel wel konden ophoesten. Nou zeg..! 

We waren best een beetje verontwaardigd. Als alle bedrijven zo waren, dan gingen we wel weer schilderen. De 2e (EA-Kunststoftechniek) was direct heel anders. Heel uitvoerig liep hij alle ramen na, en vroeg hoe we een mogelijke nieuwe indeling zouden willen, en of we vensterbanken wilden, roosters, horren.. alles werd meegenomen. Na 10 minuten rekenen kregen we al direct een prijs te horen. 21.270 Euro. Mooi, dachten we. Mooie Schuco kunststof kozijnen voor een prijs minder dan de eerste.

De derde had een ander merk dan Scuco en gaf ook al aan niet onder de 20.000 te komen met zijn offerte. Nou, keuze snel gemaakt..!!

Daarbij waren we ook blij omdat deze vertegenwoordiger netjes was, de tijd nam en zeer correct te werk ging. 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/wp-content/uploads/2020/02/kunststof-kozijnen-rijtjeswoning.jpg

Kunststof kozijnen laten plaatsen

De montage van de kozijnen van EA-Kunststoftechniek gebeurde al net zo precies. Overal werd alles netjes afgewerkt. Na 3 dagen met drie monteurs zat het erop, en hadden we prachtige SCHUCO kunststof kozijnen in ons huis.

Bent u nou ook aan het zoeken? Dan is er voor ons maar 1 aanrader als het om vakwerk van nieuwe kunststof kozijnen gaat. 

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/