Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Macarons zijn echte lekkernijen

Macarons zijn heerlijke koekjes

Macarons zijn heerlijke kleine luchtige ronde koekjes. De twee koekjes zijn aan elkaar geplakt met een de heerlijke zachte vulling ganache. Ganache bestaat uit een mengsel van chocolade en een vloeistof. In veel gevallen is de vloeistof slagroom, maar ook wordt er vruchtenpuree of vruchtensap voor gebruikt. De macarons komen oorspronkelijk uit Frankrijk. De oorsprong gaat zelfs terug naar het jaar 1581 waar ze bij het huwelijk van Anne de Joyeuse met Marguerite de Lorraine werden gegeten.

De bestanddelen van een macaron

Een macaron bestaat uit twee luchtige koekjes. De twee koekjes worden aan elkaar geplakt door de vulling die tussen de twee koekjes is aangebracht. De vulling kan ganache zijn, maar ook een andere vulling. De koekjes zijn gemaakt van amandelen, suiker, poedersuiker en eiwit. Er zijn verschillende soorten smaken te koop. U kunt ze krijgen met een kersensmaak, chocoladesmaak, vanillesmaak en pistachesmaak. Ook de vulling van de koekjes kan verschillend zijn. Als u eenmaal aan de koekjes begint, kunt u er eigenlijk niet meer afblijven. U kunt de macarons zelf maken en enige dagen goed bewaren in de koelkast.

Macarons zijn duur

De macarons die uit de fabriek komen zijn eigenlijk niet de echte macarons. De kwaliteit is minder, omdat er imitatiechocolade of minder karamel wordt gebruikt. De machines waarmee ze gemaakt worden, zorgen er ook voor dat de kwaliteit minder is, dan de handgemaakte macarons. Wanneer ze in de fabriek worden gemaakt zijn ze niet zo duur.

De macarons Eindhoven

Wilt u echt genieten van Dutch Homemade macarons, dan moet u naar DutchHomemade gaan. Deze DutchHomemade winkel opende haar deuren in 2016 aan de Kleine Berg 51. Deze winkel is bekend om de heerlijke macarons, origine cholcolade, cupcakes, koffie en vers bereid schepijs. Het wordt de lekkerste winkel van Einhoven genoemd. Dus voor macarons Eindhoven moet u naar de winkel aan de Kleine Berg gaan no 51 in Eindhoven.

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/macarons-eindhoven/