Eurprivacy.nl
Image default
Energie

Groene stroom kopen van de buren.

Groene stroom kopen van de buren

Wat is er nu leuker dan energie ontvangen of leveren van de mensen waar je van houdt? ‘Hee, buurman heeft u nog wat stroom voor mij?’ Nu is dat mogelijk en kun je groene stroom verkopen met ENGIE opgewekt voor elkaar. Hiermee kun je de energie, die jij opwekt en terug levert via het net, daadwerkelijk doorgeven aan de mensen om je heen. Dus als jij regelmatig energie terug levert, kun je binnenkort je familie en vrienden, maar ook je buren voorzien van energie. Zij kunnen namelijk bij ENGIE binnenkort ervoor kiezen om jouw stroom te kopen. Laat zien dat je geeft om de wereld en het milieu en deel jouw schone energie met hen.

 

Hoe kun jij meedoen met dit mooie project?

Voor meer informatie kun je kijken op www.engie-energie.nl. Daar kun je lezen hoe het werkt en kun je je ook gelijk aanmelden voor deze leuke manier om met energie om te gaan. Energie opwekken voor elkaar is eigenlijk heel simpel. Je kunt het binnen twee eenvoudige stappen geregeld hebben. Je moet je eerst aanmelden bij Opgewekt voor Elkaar en vervolgens bij CertiQ. Hoe dat precies moet kun je op de website van ENGIE vinden. Ook de voorwaarden zijn daar in te zien.

 

Weten waar je stroom vandaan komt

Wat is er nu leuker dan weten waar je stroom vandaan komt? Je weet van wie het is en dat het schone energie is. Daardoor weet je zeker dat je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast doe je het samen met de mensen waar je omgeeft en waar je meet leeft. Jij gunt hun toch ook een leefbaar klimaat?

https://www.engie-energie.nl/

Gerelateerde artikelen

WAAROM LED LAMPEN MEER KOSTEN DAN ANDERE VORMEN VAN VERLICHTING?

Kleine windmolens voor huizen, boerderijen en woonwijken

Een laadpaal vinden