Eurprivacy.nl
Image default
Energie

Verhuisd en een nieuwe Elektricien Nieuwegein

Waar moet je beginnen met het zoeken naar een Elektricien Nieuwegein. Het kan lastig zijn als je net verhuisd bent en alle zaken rondom de verhuizing moet regelen. Eén van de eerste dingen waar je naar kijkt bij een nieuw huis is of je nog wat wilt verbouwen. Bespreek je plannen zodat je een realistisch beeld hebt van de kosten. En dan komt een elektricien Nieuwegein goed van pas. Dan is het ook meteen handig om naar een loodgieter te kijken. Je denkt al snel dat je alles zelf kan en bij veel is dat ook waar maar met bepaalde klussen is het toch handig om een vakman/vakvrouw in te huren. 

Maar wie dan?

Maar hoe vind je nou een betrouwbaar iemand? Als je bij de buren kennis gaat maken kan je vragen of zij iemand weten. Als je een naam door hebt gekregen, is de volgende stap om iemand na te kijken op internet. Als je geen naam doorkrijgt kijk dan meteen op internet. Vaak komt het bedrijf meteen naar boven, lees dan alle reviews goed door. Als de reviews goed zijn vraag dan naar een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden en een prijsopgave te bespreken. Als een bedrijf dit weigert is dit een teken dat het foute boel is; ga door naar een ander bedrijf. 

Hoe dan verder

Als je een prijsopgave hebt, kijk dan altijd nog wat het bij een ander bedrijf zou kosten. Door dit te vergelijken weet je of je een redelijke prijs betaald. Maak duidelijke afspraken en vraag het bedrijf waar jij je het prettigst bij voelt of zij de afspraken op de mail kunnen zetten. Op die manier heb je alle afspraken zwart op wit staan. 

Vergeet niet op te schijven wanneer de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en wanneer het klaar zou moeten zijn. Zo heb je altijd schriftelijk bewijs waar je op terug zou kunnen vallen als er toch iets misgaat.