Eurprivacy.nl
Image default
Financieel

Een Prepaid Mastercard aanvragen doe je in no time

Wanneer je een Prepaid Mastercard aanvraagt, kun je deze al binnen 10 werkdagen op de deurmat hebben liggen. Je hoeft hiervoor niet veel te doen. Waar je bij de aanvraag van een reguliere Mastercard nog veel gegevens moet invoeren en aan veel voorwaarden moet voldoen, is het aanvragen van een Prepaid Mastercard in no time gebeurt. De enige gegevens die je moet invullen zijn je adresgegevens, zodat de kaart bij het juiste adres bezorgd wordt.

De voordelen van een Prepaid Mastercard
Na het aanvragen van de Prepaid Mastercard kun je deze in de hele wereld gebruiken om betalingen te doen. Het enige wat je (financieel gezien) hoeft mee te nemen op je reis is deze kaart. Hiermee voorkom je veel frustratie, die je wel ervaart wanneer je je gewone mastercard verliest in het buitenland. Omdat je geen krediet kunt krijgen op je Prepaid Mastercard, bepaal je zelf hoeveel geld er op de kaart staat en dus ook hoeveel je maximaal kunt kwijtraken bij verlies of diefstal. Het aanvragen van een Prepaid Mastercard kan je dus veel kopzorgen besparen. Naast deze voordelen is het fijn dat je geen bankrekening hoeft te koppelen aan de kaart en dat je rekening dus geen gevaar loopt om slachtoffer te worden van welke vorm van fraude dan ook. De transacties die je doet zijn geheel kostenvrij en je hebt niet te maken met rentes.

Leuke extraatjes
Wanneer je besluit een Prepaid Mastercard aanvragen, maak je (naast de andere financiële voordelen die deze kaart met zich meebrengt) kans op leuke extraatjes. Veel webshops of offline winkels werken met kortingen voor eigenaren van de Prepaid Mastercard. Ook zijn er bedrijven waar je kunt sparen voor kortingen of leuke prijzen.

Anonimiteit gewaarborgd
De verstrekker van je Prepaid Mastercard heeft bij de aanvraag van de kaart geen garanties van je nodig. Dit komt je anonimiteit en dus je privacy te goede. Er wordt geen BKR check uitgevoerd om te kijken of je eerder schulden hebt gehad en je inkomen is niet van invloed op je aanvraag. Bij de betalingen die je doet komen geen bank- of persoonlijke gegevens kijken.

https://nl.pinterest.com/source/ietsdoenofferte.nl