Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Borstimplantaten

Wereldwijd worden borstvergrotingen wereldwijd het meest uitgevoerd met een hoge tevredenheid van de klanten. Als vrouw heb je veel verschillende kledingstukken waar volle borsten de outfit perfect maken. Wanneer je als vrouw een goede decolleté hebt, karakteriseert dit het uiterlijk als vrouw zijnde. Naar het strand gaan is voor vrouwen met kleine borsten al een hele opgave. Je kan de meeste onthullende bikini dragen, maar kleine borsten geven je lichaam alsnog een kinderlijk tintje. Vaak heeft het al veel effect wanneer de cupmaat, één of twee maten vergroot worden. De borsten blijven hierdoor natuurlijk, bewegelijk en zacht. Bij borsten die teveel zijn vergroot zullen deze natuurlijkheid, bewegelijkheid en zachtheid verdwijnen en gaat het er juist onnatuurlijk uitziet.  

Bij een borstvergroting operatie worden er implantaten in de borsten gestopt. Er zijn veel verschillende types implantaten, maar de siliconenimplantaten worden het meest gebruikt. Ook wordt er ook veelvuldig kunstof implantaten met zoutoplossing gebruikt. Het implantaat wordt op allerlei manier geplaatst, wat jij zelf fijn vindt. Onder de borstspier, op de borstspier of op allebei zijn de meeste voorkomende methodes.  

Met borstimplantaten loop je risico dat het gaat scheuren of lekken. De implantaten moeten namelijk wel vervangen worden na ongeveer tien jaar. Wanneer de implantaten gaan lekken kan de vorm van de borst veranderen maar ook hard en pijnlijk aanvoelen. Een veiliger alternatief voor een borstvergroting zijn injecties, waarmee er met je eigen vet de borsten worden gevuld. Met elke ingreep loop je kans op risico’s. Het is daarom gewoon belangrijk om goed vooronderzoek te doen over de kliniek en artsen. Op deze manier ga je ook met een gerust hart de operatiekamer in omdat je weet dat het goed is. Kijk en luister ook naar ervaringen van andere patiënten en bekijk de voor en na foto’s op de websites.

http://faceland.nl/