Eurprivacy.nl
Image default
Kinderen

Geboortekaartjes in retro en vintage stijl !

Geboortekaartjes in retro stijl bij Kaartcollectie

Ben je helemaal fan van de hippe en trendy kaartjes in retro stijl? Je weet wel, die authentieke ontwerpen met authentieke kleuren zoals turks groen en oud roze? Dan zijn de retro geboortekaartjes bij Kaartcollectie absoluut een must. En ook als je bijzondere wensen hebt of specifieke aanpassingen aan jouw geboortekaartjes wenst, is Kaartcollectie het juiste adres voor al je geboortekaarten.

Terug in de tijd

Retro stijl kaartjes brengen nostalgische gevoelens weer naar boven. Al onze retro kaartjes hebben een uniek en authentiek design en met geweldige kleuren als vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino word er nieuw leven geblazen in de retrowereld van toen. Vele van onze kaartjes zijn geïnspireerd door bekende stripfiguren, tekenfilms en trends van nu. Eén ding is zeker, het zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes op papier. Bijna zonde om weg te gooien 😉

Retro en Vintage geboortekaartjes

Zijn hippe patronen, een vintage look en retroplaatjes ook helemaal jouw ding? Onze stoere retro en vintage geboortekaartjes zijn dan jouw op het lijf geschreven. We zijn erg trots op onze bijzondere collectie en elk kaartje is bijzonder op zichzelf. Waarom zou je kiezen voor Kaartcollectie.nl? Nou wij bieden 3 voordelen!

  • Exclusieve collectie kaartjes van Belarto en Buromac;
  • Personaliseer je eigen vintage geboortekaartjes dankzij onze eigen drukkerij
  • Drukproef bestellen kost slechts €1,-
  • Gratis verzending van enveloppen en kaartjes in Nederland

Geboortekaartjes met vintage uitstraling? Altijd leuk en hip!

Een ander voordeel van retro kaartjes is dat ze nooit uit de mode raken. Authentiek is namelijk altijd trendy en dat merken wij ook bij de aanvraag en bestellingen van onze kaartjes. Onze vintage en retor geboortekaartjes kun ook zien als basis van vele voorbeeldkaartjes. Je kunt je laten inspireren door onze vele ontwerpen om eventueel zelf aan de gang te gaan met je eigen kaartjes. Denk aan achtergrondjes, lettertype, kleuren en ontwerpjes. Wil je meer weten over het zelf samen stellen van je kaartjes? Neem dan contact op via telefoon 053-4312166 of per mail via info@kaartcollectie.nl.

De grootste in Belarto en Buromac trouw- en geboortekaartjes

Ieder seizoen weer vullen we onze webshop met het nieuwste van de twee grootste aanbieder van wenskaarten, namelijk Belarto en Buromac. Voor oud en jong, bij geboorte en overlijden en voor opkikkers of dank betuigingen hebben deze twee bekende merken een prachtig aanbod wenskaartjes. Hiervoor worden tevens bekende tekenaars en illustratie artiesten gebruikt om de kaartjes hip en trendy te maken. Bekijk ons aanbod online en bestel je kaartjes samen met mooie bijpassende luxe enveloppen in onze webshop!

https://www.kaartcollectie.nl/