Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Een weekendje weg naar Praag

Tsjechië, gelegen in Centraal-Europa en grenzend aan Duitsland, Polen, Oostenrijk en Slowakije, is uitstekend geschikt voor uw vakantie of weekendje weg.  Dit land wordt dan ook een steeds populairdere vakantiebestemming. Onder andere door het landklimaat en de rijke historie die het land te bieden heeft. Bent u op zoek naar een leuk weekendje weg in Praag? Kijk dan eens bij ons mooie aanbod.  

Genieten in Praag

Praag is door het landklimaat zowel in de zomer als de winter een fijne vakantiebestemming. Ook is de stad zeer divers, waardoor er voor iedereen iets te beleven is en zijn de activiteiten in de stad relatief goedkoop ten opzichte van andere Europese landen. Via onze website boekt u dan ook gemakkelijk de leukste activiteiten en tours om uw weekend weg in Praag compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een biertour, een rit in een Hummer limousine, een tour waarbij u kennis maakt met de mythes en legendes van de stad of een bezoek aan het nucleair bunker museum. 

Bovendien heeft de stad vele bezienswaardigheden, zowel gratis als betaald, die erg in trek zijn bij toeristen en vrij te bezoeken zijn. De Karelsbrug bijvoorbeeld, gebouwd in het jaar 1357, is erg bekend door zijn vele standbeelden. De sint-Vituskathedraal wordt ook wel het nationale schatkist genoemd omdat het vele belangrijke symbolen van Tsjechië laat zien en het in totaal 600 jaar duurde voor deze af was. 

Waarom bij ons

Bent u inmiddels vastbesloten uw weekend weg in Praag door te brengen? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan voor uw perfecte weekend weg op maat en wij zorgen dat u een paar onvergetelijke dagen tegemoet gaat. Uiteraard tegen scherpe tarieven, door onze jarenlange ervaring en het contact met partners in Praag!