Eurprivacy.nl
Image default
Auto's en Motoren

Dongen

 

Dongen is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 26.051 inwoners en heeft een oppervlakte van 29,73 km². Dongen ligt langs de rivier de Donge, hier is het ook naar vernoemd. In Dongen zijn ze ook veel bezig met de veiligheid van de inwoners. De gemeente controleert gebouwen waar veel mensen komen regelmatig op brandveiligheid. Ook helpen de inwoners elkaar bij fietsen die gestolen worden. Help mee om een dief, heler én gestolen fiets op te sporen. Doe bij diefstal aangifte. Ook hebben ze in Dongen veel BOA’s rondlopen. Deze proberen de veiligheid van de inwoners nog beter te maken. Ook met vragen kunnen mensen altijd naar ze toe lopen.

Rijles in dongen

Er is een rijschool in Dongen, rijles in deze plaats is divers en vertrouwd. Dongen is goed bereikbaar dankzij de ligging aan de A27. Je kan door de ligging langs de twee grote provinciaalse wegen veel oefenen op de lokale wegen, hierdoor gaat het rijden door je eigen woonplaats ook makkelijker.  De wegen zijn overzichtelijk en de rijinstructeur helpt je goed wanneer je het even niet meer weet.

Activiteiten in Dongen

In dongen zijn genoeg dingen te beleven, voor jong en oud. Je kunt steppen huren om de stad te verkennen. Ondertussen kan er een spel gespeeld worden. Het spel speel je doormiddel van foto’s te maken met je telefoon. Hiermee kan je bij het eindpunt komen. Escape room in het centrum van Dongen. Het is een spannend en veelzijdig team spel. Per team krijg je een koffer. Je gaat opzoek naar de codes van de cijfersloten van de kist, zo kunnen jullie het koffer openen en heb je gewonnen. Alleen als je het binnen de tijd doet. Een escape diner is ook een leuk idee. Jullie worden ontvangen door onze enthousiaste Escape Expert en worden per team met enkele tafelgenoten met handboeien aan elkaar vastgeketend. Welk team kraakt de codes van de cijfersloten en heeft als eerste alle handen weer vrij? Wie herkent vervolgens de hints in de diverse quizvragen, wie lukt het de cryptex te openen en welk team verzamelt de meeste sleutels?

Gerelateerde artikelen

Stille motoruitlaat bestellen voor jou motor

Nissan Micra 2e hands kopen? Wees er dan als de kippen bij!

De beste prijs bij het verkopen van je camper via de automakelaar