Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Volg rijlessen bij deze goedkope rijschool in Groningen

Volg rijlessen bij deze goedkope rijschool in Groningen

Op zoek naar een goedkope rijschool in Groningen? 123 Volgas is een kleine rijschool, actief in de provincie Groningen. Als kleinschalige rijschool heeft 123 Volgas lage overheadkosten. Dit zegt je waarschijnlijk niks, maar voor jou als potentiële leerling betekent dit dat je een rijlespakket zeer voordelig kunt afnemen. Mocht je rijlessen in Groningen wilt volgen kun je terecht bij 123 Volgas.

123 Volgas biedt de voordeligste lespakketten van omgeving Groningen aan. Er zijn uit vier rijlespakketten te kiezen, ze verschillen in het aantal rijlessen. Welk pakket voor jou het meest geschikt is, hangt af hoe ver je al bent met je rijvaardigheden.

Rijlessen in Groningen aanbieden tegen scherpe prijzen

Er zijn uiteraard meer rijscholen actief in de provincie Groningen die voordelige rijlespakketten aanbieden. Toch is 123 Volgas de enige die echt scherpe tarieven kunnen aanbieden dankzij hun lage overheadkosten. Ze zijn dus echt een goedkope rijschool in Groningen. De lage prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit. Daarnaast is het slagingspercentage en de leerling kan de rijopleiding naar wens vormgeven. Zo bepaal jij zelf wanneer je gaat lessen, het kan van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond.

Waarom kiezen voor deze rijschool in Groningen?

  • Rijlessen in 2 blokken van 60 minuten;
  • Hoge slaagkans. Instructeur Klaas Veldman heeft een slagingspercentage!
  • Gratis kennismakingsles;
  • Altijd en overal inzicht in je rijlessen en vordering met de rijlesplanner;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Nooit iemand naar huis brengen, volle lestijd voor het verbeteren van jou rijvaardigheden;
  • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
  • Laag uurtarief;
  • Profiteer van onze voordeelpakketten.

Neem contact op met 123 Volgas

Wil jij graag je rijbewijs halen, maar wil je hier niet teveel geld aan kwijtraken? Maak dan kennis met 123 Volgas, een goedkope rijschool in Groningen. Bezoek hun website en lees meer over de rijlespakketten die ze aanbieden. Neem contact met ze op als je een gratis proefles wilt aanvragen of meer informatie wenst.