Eurprivacy.nl
Image default
Webdesign

Webdesign Ede gezocht en gevonden

Afgelopen week heb ik naar webdesign Ede gezocht en heb deze ook gevonden bij SiteToGo. Ik was opzoek naar een website bouwer, omdat ik graag een website zou willen laten maken voor mijn bedrijf. Ik wil graag een website laten maken door een professioneel bedrijf. En het liefst zo snel mogelijk. De winkel gaat namelijk over enkele weken al open en ik zou daarom willen dat er op dat moment ook een website klaar staat. Ik ben dus opzoek gegaan naar webdesign Ede die voor mij goedkoop en snel een website kan maken. Lees in deze blog waarom ik gekozen heb voor SiteToGo en wat ik van hen vindt.

SiteToGo Webdesign Ede

Afgelopen week heb ik gegoogeld naar webdesign Ede en heb deze gevonden bij SiteToGo. Bij SiteToGo kan je een website laten maken voor €450,-, deze is dan af in een tijd van 1 week. Deze website voldoet aan jouw aangegeven wensen en eisen. Echter zit er aan dit prijskaartje wel een limiet. Wanneer je te veel eisend bent moet je kiezen voor een maatwerk website. Echter wanneer je daarvoor kiest ben je veel meer geld kwijt, maar deze voldoet geheel aan jouw wensen! Ik ben dus op de website van SiteToGo gekomen en heb daar, na het hebben van een goed gesprek met een medewerker van SiteToGo, een website besteld. Ze gaan aan de gang met het maken van een website. Je kiest als koper van de site een bepaald ontwerp, geeft kleuren en teksten door en stuurt het logo op. Ik heb dit alles gedaan, nadat het met de vorige webdesignbureau niet goed ging. Ik was te veel eisend, het werd daar heel duur en de omgang met de medewerkers daar was niet goed. Ik heb daarom ervoor gekozen te zoeken naar een ander webdesign Ed, waar ik een veel betere klik mee zou hebben.

Op dit moment heb ik alles doorgestuurd naar SiteToGo en zij gaan ermee aan de slag. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit beter afloopt dan bij webdesign Ede. Zoek jij ook een webdesigner in Ede of omstreken? Neem eens een kijkje op: sitetogo.nl/26583/Webdesign-Ede.