Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Zoeken naar Hovenier Heerhugowaard

Zoekend na een hovenier Heerhugowaard ben ik gestuit op De Noord-Hollandse Tuinman. Dit is een hoveniersbedrijf in Heerhugowaard. Ik ben hiernaar opzoek omdat ik al enkele maanden een nieuwe tuin heb en er graag een hovenier de tuin zie bijhouden. Ik ben alleen wel opzoek naar een kwalitatief goede die ook nog eens niet al te duur is. Ik ben bij collega’s, vrienden en familie na gaan vragen of zij tips hebben voor een goede hovenier. Hier kreeg enkele goede reacties op. Naar aanleiding daar van ben ik ze gaan Googelen met de hoop dat ik voldoende informatie kon vinden over de dienst die zij leveren. De hovenier Heerhugowaard waar ik het meest over te spreken was, was De Noord-Hollandse Tuinman. Die heb ik daarom ook opgebeld om te vragen of ze binnenkort nog tijd hadden om een keer langs te komen om de tuin te komen doen. Lees in deze blog de uitkomst en wat ik van De Noord-Hollandse Tuinman vindt!

Hovenier Heerhugowaard gevonden!

Ik heb de hovenier Heerhugowaard gevonden nadat ik tips kreeg van vrienden en familie. Ik heb De Noord-Hollandse Tuinman opgebeld voor een afspraak. En tot mijn grote verbazing kon er nog die week een hovenier langs komen. Ik maakte de afspraak, vroeg of hij het per mail wilde bevestigen en ik kon weer rustig aan het werk. De middag kwam de hovenier langs. Met een busje met allen gereedschap die hij nodig had. Ik bood hem een kop koffie aan en daarna begon hij, hij vroeg van te voren wat ik graag zie gebeuren en met dat in zijn achterhoofd begon hij met de tuin. Na een aantal uur was hovenier Heerhugowaard klaar en liet hij het resultaat zien. Ik was tevreden en maakte direct een vervolg afspraak!

Zoek jij ook een hovenier Heerhugowaard? Neem dan eens een kijkje op denoordhollandsetuinman.nl/36896/Hovenier-Heerhugowaard.