Eurprivacy.nl
Image default
Eten en drinken

Maaltijdservice in Gelderland

Met trots kunnen wij als specialist van Welling Facilitair melden dat ons aanbod voor onze catering verder is uitgebreid naar maaltijdservice voor de zorg. Naast onze catering binnen het onderwijs en sportorganisaties zijn we ook al geruime tijd een dienstverlener voor de zorg met verschillende instellingen die hier voor hun catering gebruik van maken. Omdat juist onze kennis voor een gezonde en gevarieerde maaltijd als ook de inrichting hiervan ruimschoots aanwezig is hebben wij gekozen om de maaltijdservice voor zorgbehoevende ouderen in te voeren.

Gevarieerd eten

Wanneer je ouder wordt is juist de behoefte aan gevarieerde voeding belangrijk. Het ongemak van zorg is vaak voor ouderen belemmerend om nog voor zichzelf gezond te kunnen koken. De tijd in combinatie met de mogelijkheden in hedendaagse voorzieningen is vaak beperkt. Ook al bestaande maaltijdservicediensten worden vaak massaal uitgevoerd en dit gaat dan ook nog eens ten koste van de kwaliteit. Wanneer een lekkere en gezonde maaltijd kan worden bereid is het voor deze doelgroep een feestje om aan het avondeten aan te schuiven.

Snelle service

Door ons beperkte gebied in de provincie Gelderland kunnen wij ook vanuit Welling Facilitair de kwaliteit van onze maaltijden garanderen. Omdat we merken dat de snelheid van leveren voor veel ouderen belangrijk is hebben wij ons werkgebied hierop afgestemd. Ook werken wij graag samen met thuiszorginstellingen omdat hier de infrastructuur al is ingesteld op optimale bereikbaarheid. Omdat het handig is voor de ouderen om een afwisselend menu samen te stellen hebben wij een speciale webwinkel ingericht waar eenmalig een bestelling voor een bepaalde periode kan worden afgenomen. Naast een brede keuze aan menu’s is er ook de mogelijkheid om simpele boodschappen te doen die dan ook bezorgd kunnen worden. Ons assortiment wordt continue uitgebreid naar de wensen van onze afnemers maar we blijven hierbij wel continue de kwaliteit waarborgen.