Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Huis verkopen samen met Marcel Kon makelaar in Enschede

Huis verkopen in Enschede met het team van Marcel Kon

Wat een hectiek hé op de Enschedese woningmarkt? Er lijkt maar geen einde aan de te komen aan de groeiende vraag van mensen om een huis te kopen in Enschede. En wat doe jij eraan om toch dat huis te vinden van je dromen? Doe je het allemaal zelf of schakel je hulp in bij de koop of verkoop van een huis? Uit ervaring weten wij dat de kans het grootst is dat je de beste prijs kunt krijgen voor je huis als je gebruik maakt van de diensten van een makelaar. Niks ten nadele van online makelaars, maar wij zien weldegelijk verschil in de hoogte van verkoopprijzen. Daarom staat het team van Marcel Kon Makelaars ook voor jou klaar voor advies, aankoop én verkoop! Wij zijn ook in te zetten als bedrijfsmakelaar in Enschede.

Meer over Marcel Kon makelaardij uit Enschede

Nieuwe tijden vragen om nieuwe aanpak. Ons kantoor is gevestigd in Enschede in 2017 en zijn sindsdien druk bezig met groeien en werken aan onze reputatie. Nou ja groeien..niet per se in een omvang kwa kantoor en personeel. De reden is simpel. We zien dat grote makelaarskantoren het contact met de klant verliest en het daarom niet persoonlijk wordt. Daar kiezen wij bewust niet voor. Marcel Kon makelaardij is een hecht en toegewijd team dat graag net dat stapje extra doet en net dat beetje extra moeite stopt zonder daar extra voor beloond te hoeven worden. Wij geloven in een lange termijn relatie met onze klanten en in mond-op-mond reclame. We werken hard aan klanttevredenheid en dat is te zien aan onze hoge score in Funda.

Met een gemiddelde van 9+ durven wij te beweren dat wij het beste scoren van alle makelaars in Enschede en omgeving, en daar zijn we super trots op!

Snel schakelen, direct antwoord en altijd deskundig

Het sleutel van succes in deze tijd is de combinatie van kennis en snel schakelen. Tijd is een belangrijke factor bij het kopen of verkopen van een huis, vooral in een stad als Enschede. Ons team is daarop ingesteld. Daarom zijn we 5 dagen per week perfect bereikbaar via telefoon, mail, chat en zelfs whatsapp! Vooral dat laatste levert een hoge mate van klanttevredenheid omdat klanten het prettig vinden direct en snel antwoord te krijgen op hun vraag. Ook kunnen ze gemakkelijk bijlages, foto’s en andere documenten delen die we dan snel kunnen verwerken om bijvoorbeeld de koopovereenkomst klaar te maken. Handig toch?

Zonder zorgen je huis verkopen bij Marcel Kon makelaardij Enschede

Huis verkopen in Enschede? Wij regelen het zorgeloos en snel! Waarom? Omdat wij als geen ander kennis hebben van de Enschedese woningmarkt. Ons team bestaat uit geboren ’tukkers’ en kennen de stad en regio ons ons duimpje. Daarnaast hebben we erkende en gecertificeerde NVM woningmakelaars in dienst en woning taxateurs die 5 dagen per week bereikbaar zijn via telefoon, mail, chat en whatsapp. Er is dus geen excuus om geen reactie te krijgen, dan wel ons de juiste informatie te geven die we nodig hebben om snel te kunnen schakelen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Bereken de waarde van je woning gratis bij Marcel Kon makelaardij

Huis verkopen en je wilt weten wat je huidige woning waard is? Doe dan een vrijblijvende woning waardebepaling via de website. Deze werkt heel handig en gemakkelijk. Op basis van je adresgegevens kunnen wij een indicatief waardebepaling geven die je direct ontvangt. Let wel, deze is indicatief. Wil je een waardetaxatie krijgen, dan kun je het beste een taxatie aanvraag ontvangen. Binnen 48uur zorgen wij ervoor dat jij een waarderapport ontvangt. Daarna kun je met ons advies eens kijken wat de mogelijkheden zijn om je huis te verkopen in Enschede, welke prijs het kan opbrengen en wat jou mogelijkheden zijn voor een nieuwe woning. Ontdek hier nieuwbouw projecten in Enschede.

https://www.marcel-kon.nl/