Eurprivacy.nl
Image default
Alarmsysteem

Waar kan ik terecht voor een betrouwbare Sloten service?

Supersnelle sleutelservice in noodgevallen

We vergeten allemaal onze sleutels wel eens. Vaak kunnen we dan nog wel een vriend of familielid bellen die een reservesleutel heeft. Maar als je midden in de nacht buiten voor de deur staat? Dan kan je beter gebruik maken van de sloten service die wordt geleverd door slotenmakers. Deze sloten specialisten werken zeer snel en efficiënt en kunnen binnen 30 minuten ter plekke om je uit de brand te helpen. Ze plaatsen dan direct een nieuw slot en je hebt dan ook meteen het beste slot dat je verkrijgbaar is, want de sloten van de slotenmaker dragen allemaal het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De politie is dan ook erg blij met de specialisten van Slotenmaker.

Een rustiger gevoel voor de hele familie met veiligheidscheck

De service van de gecertificeerde slotenspecialisten gaat verder dan de voordeur. Ook als je je autosleutels kwijt bent geraakt of je autosleutels in de autosleutels hebt laten zitten en de deuren zijn in het slot gevallen komen de slotenspecialisten binnen 30 minuten naar je toe om je in de auto te laten. En ze zijn heel voorzichtig, er is geen enkele kans op enig krasje op je mooie lak. Voor de sloten in huis kan het slim zijn om eens een veiligheidscheck te laten uitvoeren. Die komen zij gratis bij jou thuis uitvoeren. Dit is een heel waardevolle service waar  het gehele gezin zich een stuk veiliger bij zal voelen.

Laat oude sloten vervangen voor nieuwe met veiligheidskeurmerk

Wij Nederlanders zijn vaak nog een beetje naïef. We denken dat een slot een slot is en als het dicht is zijn we veilig. Daar denken inbrekers doorgaans helaas iets anders over. Die herkennen een slecht slot al van verre en zijn dan binnen enkel seconden in je huis. Daar moet je toch niet aan denken. Beter laat je voor de zekerheid die verouderde sloten vervangen voor sloten met een veiligheidskeurmerk. De specialisten van Slotenservice weten exact hoe zij dit moeten doen en hebben dan altijd nog wat gratis tips voor je. Je kan ze dag en nacht bereiken en staan je graag met raad en daad te woord.

 

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/