Eurprivacy.nl
Image default
Alarmsysteem

Lockpick gun, werkt het echt?

Als je al bekend bent met lockpick guns dan komt dit hoogstwaarschijnlijk door een sensationele actie film en dan is de kans groot dat je een nogal verdraaid beeld hebt van de werkwijze van een lockpick gun.

 

In films worden ze namelijk zeer sensationeel in gebruik genomen en lijkt het wel heel erg makkelijk om een slot te openen met zo’n handige tool. Als dit echt zou zijn dan zou elke inbreker wel zo’n ding aanschaffen.

In de realiteit is het zeker niet zo makkelijk en is er aardig wat oefening voor nodig om een slot te kunnen openen met een lockpick gun.

Echter zijn er uitzonderingen. Het is bekend dat sommige sloten namelijk extreem gevoelig zijn voor deze techniek.

 

Wat voor sloten zijn gevoelig voor de lockpick gun?

Het is niet zozeer een specifiek merk of type slot maar de unieke combinatie van pinnetjes binnenin dat slot. Dat is namelijk bij elk slot uniek. Alleen is de opstelling daarvoor in sommige situaties dus extreem gevoelig voor de lockpick gun.

Dit kun je zelf het beste testen door een lockpick gun te bestellen en hem zelf uit te proberen op je slot. Wees hierbij wel voorzichtig want de pickgun kan ook permanente schade toebrengen aan je slot waardoor je het niet meer in gebruik kan nemen.

Wees dus erg voorzichtig en ga niet te roekeloos om met dit apparaat anders zul je alsnog een geheel nieuw slot moeten aanschaffen!

http://lockpickwebwinkel.nl/product-categorie/lockpickguns/