Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Erg blij met mijn ooglidcorrectie

Ik overwoog al een tijdje een ooglidcorrectie omdat ik me nogal ergerde aan dat ik van die lelijke wallen had die maar niet weg gingen. Doordat ik op onregelmatige tijden werk ben ik vaak vermoeid en ik denk dat daarom na een tijdje de wallen gewoon niet meer weg wilden gaan, dit vond ik erg vervelend, vooral omdat het belangrijk is dat ik een beetje representatief ben vanwege het contact dat ik heb met business associates. Eerst leek me een ooglidcorrectie een enge ingreep maar tijdens een vrij spreekuur heeft een consultant me overtuigd van de veiligheid van zo’n ingreep. Toen ik van een cliënt ook nog de opmerking kreeg dat ik er wat moe en ziekjes uitzag besloot ik om toch echt maar eens op zoek te gaan naar een goede kliniek. Via een google search kwam ik al snel bij de kliniek Ooglift.nl. Volgens de recensies was deze kliniek zeer betrouwbaar en voor mij heeft zich dat absoluut bewezen, vooral omdat de prijs echt hartstikke meeviel. De specialist van Ooglift.nl heeft eerst onderzoek gedaan naar mogelijk risico maar aangezien ik in prima conditie ben was er niets dat de ingreep mogelijk in de weg zou zitten, dat vond ik natuurlijk erg fijn.

Herstel na ooglidcorrectie

Ik kon heel snel voor mijn hangende onderoogleden worden behandeld en de ingreep was volledig zonder complicaties. Na de operatie heeft Ooglift.nl me goed geadviseerd over herstel. Ik heb nog een tijdje met een zonnebril gelopen en ook veel moeten koelen met ijs en andere dingen, maar had geen pijn. Ik had verwacht dat de littekens die altijd ontstaan bij dergelijke ingrepen misschien nog te zien waren, maar zelfs ik heb moeite ze terug te vinden en mijn wallen zijn volledig weg.

Mijn advies

Ik ga met meer zelfverzekerdheid naar mijn werk, wetende dat ik er kwieker uitzie en van de littekens is niets meer te zien. Helemaal top dus! Ik zou de kliniek Ooglift.nl zeker aan anderen adviseren. Ikzelf werd behandeld door Dr. T. Vogt, als je de mogelijkheid hebt om je behandeling door hem te laten doen zou ik die absoluut aangrijpen. Hij is een sympathieke man die duidelijk weet wat hij doet.