Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Auto laadpaal van topkwaliteit

Auto laadpalen zijn er in diverse soorten met diverse oplaadmogelijkheden. Het kan dan ook best wel eens lastig zijn om een goede auto laadpaal te kopen. In dit artikel proberen we je te helpen bij het kiezen van de juiste auto laadpaal. Om precies te zijn, we vertellen je waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe laadpaal.

Een laadpaal met een service dashboard?

Je hebt het vast weleens gehoord: een online auto laadpaal. Een online laadpaal is gekoppeld aan een (service) dashboard waarmee je inzicht krijgt in het energieverbruik. Je kan precies zien hoeveel stroom het kost om je auto op te laden.

Vind je inzicht in het energieverbruik niet zo belangrijk? Dan kan je wellicht beter gaan voor een offline auto laadpaal. Offline laadpalen zijn namelijk in de meeste gevallen een stuk voordeliger.

Kan ik meerdere auto’s tegelijk opladen?

Ja, dat kan zeker. Indien je meerdere elektrische auto’s op hetzelfde moment wilt opladen dan heb je een auto laadpaal met meerdere contactdozen nodig. Ben jij de enige die elektrisch rijdt? Ga dan voor een laadpaal met één contactdoos.

Nog meer informatie?

Wil je meer informatie over auto laadpalen? Ga dan naar de website van Reith Power, zij zijn specialist in laadpalen (klik hier). 

http://reithpower.nl/