Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Het interieur van je auto reinigen

Het interieur reinigen van een auto is regelmatig nodig als je de auto een beetje schoon wilt houden, maar hoe doe je dat nu eigenlijk zo snel en simpel mogelijk? De buitenkant is vaak zo gedaan. Even wassen, waxen en poetsen en je bent klaar. Dit doe je thuis of in de wasstraat en kost vaak weinig moeite, maar de binnenkant vraagt ook aandacht. Je hebt verschillende middelen voor het reinigen van het interieur, zoals de bekleding, het dashboard en de ruiten! Wat ook zeker van pas komt bij het reinigen van het interieur is het volgende: 

  • Stofzuiger met smalle zuigmond
  • Microvezel reinigingsdoeken
  • Speciale reinigingsmiddelen voor het interieur
  • Een kwast
  • Wattenstaafjes
  • Een nagelborstel en een tandenborstel

Voordat je begint met schoonmaken dien je eerst alle rommel eruit te halen en goed te stofzuigen. Zo haal je al het zand en stof weg. Zodra de auto vrij is van stof, zand en los vuil kan je beginnen met het reinigen van het interieur. Kies voor een poetsmiddel dat past bij het onderdeel of oppervlak. Zo vraagt lederen bekleding om een speciaal poetsmiddel. Een kwast en een tandenborstel kunnen prima van pas komen bij het schoonmaken van roosters, lijstjes, hoekjes en andere plaatsen waar je met een doek maar lastig bij kunt. Ook wattenstaafjes kunnen dan prima van pas komen.

Autoreiniging

Naast het reinigen van het interieur is het exterieur ook belangrijk. Zoals we aangaven kan je dit in een wasstraat doen of thuis zelf. Wanneer je het thuis doet dan heb je hoge kwaliteit autoreiniging middelen nodig. Deze vind je ook in de shop van Truckwash 1. Ze hebben speciale reinigingsmiddelen voor de velgen van een voertuig, maar ook voor dashboards, ramen, wielen en lak. Alles op het gebied van autoreiniging.

https://www.truckwash1.nl/