Eurprivacy.nl
Image default
Entertainment

Leuke feestconcepten voor jouw evenement

Een feest organiseren is al een leuk idee, maar je kunt het nog leuker maken dan dat het al is. Wat dacht je van een leuk conceptfeest organiseren? Misschien een leuke aankleding van de zaal, unieke locatie of een bepaalde muziekstijl. Wij hebben de leuke concepten voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder om te ontdekken wat deze zijn.

Silent disco

Een silent disco feestconcept is in de afgelopen jaren razend populair geworden. Bij een silent disco draagt iedereen een koptelefoon waar de muziek door wordt afgespeeld. De meeste silent disco’s hebben meerdere kanalen waar verschillende dj’s op spelen. Je kunt tussen deze kanalen wisselen en dus steeds naar een andere dj luisteren. Omdat iedereen een koptelefoon draagt, draait er geen muziek in de zaal. Als je dus met je vrienden een gesprek wilt voeren kun je gewoon je koptelefoon afzetten en normaal met elkaar praten zonder dat je last hebt van de muziek en zonder dat andere last hebben van jullie gesprek.

Het makkelijkste om aan een silent disco set te komen is door een silent disco huren. Dit omdat het aanschaffen van alle benodigde zender en koptelefoons een dure uitgave is. Tenzij je vaker een silent disco feest wilt organiseren is het niet aan te raden dat de apparatuur gekocht wordt.

Themaparty

Een leuk feestconcept voor alle leeftijden. De zaal aankleden in een bepaald thema en iedereen moet kleding dragen die bij het thema past. je kunt bijvoorbeeld kijken naar het jaargetijde. Rond kerst kan een winterwonder thema perfect zijn. Kleed de ruimte aan in een feestelijke sfeer met bijvoorbeeld nepsneeuw en laat iedereen in zijn ‘mooiste’ kersttrui komen. Oktober is ook een goede maand om te kiezen voor een themafeest. Het is dan namelijk Halloween, spookyseason is aangebroken.

Back to the 90’s

Een feestje die je terugbrengt naar de tijd van vroeger. Alleen maar muziek uit de jaren 80, 90 of 00, kies wat je maar wilt. Het fijne aan dit soort conceptfeestje is dat je buiten de muziek niet extra aandacht hoeft te besteden aan de aankleding ervan. Er zit ook geen dresscode aan zo’n muziek-era feest. Gewoon de hele avond meezingen met de lekkerste hits van de jaren 90!

https://lichtgeluidhuren.nl/silent-disco-huren/