Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Regel het leasen van de Ford Transit Connect nu online

Veel zaken kun je tegenwoordig online via het internet regelen. Dat geldt ook voor het in orde maken van een contract voor de Ford Transit Connect lease. Deze populaire bedrijfsauto is nu heel voordelig te leasen voor ieder bedrijf. Natuurlijk kun je hem ook privé leasen als je graag in een bestelwagen rijdt. Maar de meeste klanten die kiezen voor het leasen van deze auto gebruiken hem bedrijfsmatig. Het maakt niet uit of je slechts één auto nodig hebt of een heel wagenpark, bij voorbeeld voor je servicemonteurs die dagelijks de weg op gaan om klanten te bezoeken. Of als je bedrijf een eigen bezorgdienst heeft van bestelde goederen. Dan is een goede bedrijfsauto onontbeerlijk. Behalve voldoende laadruimte moet de auto ook over genoeg comfort beschikken zodat je medewerkers er zorgeloos mee kunnen rijden.

De lease geregeld in een handomdraai Om een goed contract voor operational lease te regelen hoef je tegenwoordig niet meer ingewikkeld te doen. Je hebt het allemaal in een handomdraai geregeld via het internet. Ten eerste is het heel eenvoudig om online de prijzen te vergelijken. Je kunt de lease regelen via de importeur, dat wil zeggen de website van Ford zelf. Maar je kunt natuurlijk ook checken bij verschillende leasemaatschappijen. Vaak hebben zij deze auto beschikbaar voor de lease en kun je online uitrekenen wat het maandbedrag voor jou gaat worden.

Steeds vaker de keuze voor lease Steeds vaker zien mensen de grote voordelen in van operational lease auto. Vaste kosten, geen onverwachte rekeningen meer. Je kunt de kosten van het leasen van je bedrijfsauto direct in de boeken zetten want je weet wat het gaat kosten de komende jaren. Dit bedrag is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere de duur van het contract en het aantal kilometers dat je per jaar met de auto wilt rijden. Dit moeten voor zakelijk gebruik natuurlijk wel zakelijke kilometers zijn, anders volgt een forse bijtelling bij je jaarinkomen. Voor privé gebruik mag normaal gesproken maximaal 500 kilometer per jaar worden gereden.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl/