Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Een bestelwagen leasen voor je bedrijf

Ben je een ondernemer en heb je een bestelwagen nodig? Het kan zijn dat het je aan financiële ruimte ontbreekt om een exemplaar aan te schaffen. Ook is het heel goed mogelijk dat je er niet veel voor voelt de verplichting van een koop aan te gaan, omdat je eerst wilt weten hoe het met je bedrijf gaat of hoe de bestelwagen gaat bevallen. Al dit soort overwegingen kunnen er toe leiden dat je besluit om te gaan leasen. Velen gingen je al voor en er zijn dan ook genoeg maatschappijen op de markt waarbij je bestelwagens om te leasen kunt vinden.

Voordelig en op maat bij zakelijk leasen zzp

Het kan voor jou heel voordelig zijn om te gaan leasen, omdat bij veel contracten bijkomende kosten die bij het autorijden komen kijken inbegrepen zijn. Zo hoef je vaak geen wegenbelasting te betalen en worden reparaties gratis uitgevoerd, waarbij je direct de beschikking krijgt over een vervangende bestelwagen zodat je geen afspraak hoeft te missen. Indien je alleen voor je bedrijf op pad gaat, is dit ook gunstig in verband met bijtelling en de belasting. Vanwege het grote aanbod in merken, modellen en contractvormen is er altijd een mogelijkheid die precies bij jou en je werk past.

Dacia dokker lease: een hele goede keus

Doordat er nu zo veel te kiezen valt op het gebied van bestelwagens die je kunt leasen, kun je ook door de bomen het bos niet meer zien. De Dacia dokker is een hele betrouwbare auto die van allerlei gemakken voorzien is en je optimaal rijcomfort biedt. Omdat hij in verschillende modellen verkrijgbaar is, kun je precies datgene vinden wat jij nodig hebt. Zo kun je kiezen uit diverse lengtes en ook voor het interieur zijn er volop mogelijke variaties in laadruimte en zitplaatsen

https://www.zakelijkleasenzzp.nl