Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Probeer eens een tiny house

Het is misschien wel dé woonhype van de afgelopen jaren: het tiny house. De tiny house movement komt uit de Verenigde Staten en is een reactie op de doorgeslagen trend naar steeds grotere huizen. De gedachte is dat je met een klein huis ook prima kunt wonen. Een kleiner huis is duurzamer doordat het minder ruimte en grondstoffen vereist en draagt bovendien bij aan je welzijn doordat je uit de consumptiemaatschappij kunt stappen.

De trend naar tiny houses (kleiner dan 37m2) slaat ook in Europa aan. Steeds meer stellen en jonge gezinnen gaan in een tiny house wonen en ontdekken dat je met minder ruimte en minder spullen ook gelukkig kunt zijn.

Ervaar het zelf

Misschien overweeg je ook om kleiner te gaan wonen, maar weet je niet goed of het wel wat voor je is. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je het gewoon eens ervaren. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat je op zoek bent naar een goedkoop vakantieverblijf. Wat je reden ook is, een tiny house is nu heel makkelijk voor korte tijd te huur via Glampings.nl.

Variatie

Het ene tiny house is het andere niet. Dat zie je ook terug in ons aanbod. Zo hebben we tiny houses die er uitzien als, inderdaad, een klein huisje. Maar je kunt ook kiezen voor een omgebouwde kas in Brabant of een verrassend luxe wagen in Duitsland.

Goede voorzieningen

Glamping staat voor glamorous camping. Oftewel, het vrije gevoel van kamperen gecombineerd met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Alle tiny houses zijn dan ook voorzien van een prima keuken, sanitair en natuurlijk lekker comfortabele bedden.

Kijk vandaag nog op onze site voor het (groeiende) aanbod van tiny houses op één van de met zorg geselecteerde campings in Europa. Laat je overtuigen. Wie weet is ook jouw volgende huis een tiny house!

https://glampings.nl/tiny-houses