Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Afval scheiden op kantoor

Fysiotherapie in Ede, fysiotherapie die er toe doet!

Fysio Zuidereng is een breed gespecialiseerde fysiopraktijk in Ede en voor al uw klachten van het bewegingsapparaat kunt u bij ons terecht. Onze fysiotherapeuten in Ede werken intern samen zodat wij u de behandeling kunnen geven die het beste bij u / uw klacht past.  Onze drijfveren zijn het bieden van snelle hulp met de grootste kwaliteit. Wij hanteren dan ook geen wachttijden. Dankzij de ruime openingstijden van onze vier locaties in Ede, Ederveen en Amsterdam kunt u binnen 3 dagen bij één van onze geregistreerde specialisten terecht.

Rugklachten? Gewrichtspijn? Sportblessure?

Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging, of gewoon omdat het lichaam ouder wordt. Fysio Zuidereng is breed gespecialiseerd in fysiotherapie en u kunt voor bijna alle klachten bij ons terecht. Onze fysiotherapeuten werken intern samen zodat wij u de behandeling kunnen geven die het beste bij u / uw klacht past.  

Voor welke klacht naar welke fysiotherapeut?

U heeft een klacht maar weet niet naar welke fysiotherapeut in Ede u het beste kunt gaan? Belt u vrijblijvend naar onze praktijk, leg uw klacht uit en wij plannen een afspraak bij de juiste fysiotherapeut. U kunt ons bereiken via tel: (0318) 622 628. Wij zijn telefonisch het beste bereikbaar op ma t/m do van 08.00-12.00 uur.

https://www.luxobin.nl