Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Frigo Group, logistieke partner in diepvries

Opslag en transport van gekoelde en diepgevroren producten is specialistenwerk. De Frigo Group is al sinds 1973 een betrouwbare en professionele partner in het opslaan en distribueren van diepvries levensmiddelen in binnen- en buitenland. De Frigo Group mag zowel multinationals als MKB-bedrijven tot zijn klantenkring rekenen. Klanten worden ontzorgd met een totaaloplossing. Zij hebben nergens omkijken naar en profiteren van efficiëntievoordelen en lagere distributiekosten.

Diepvriesopslag voor alle soorten levensmiddelen
De Frigo Group heeft een flink aantal palletplaatsen vriesopslag. Het familiebedrijf beschikt over twee vrieshuizen in ’s-Heerenberg en Nieuw-Vennep, waar ruimte is voor circa 65.000 pallets. Het diepvriesmagazijn is geschikt voor opslag van alle soorten levensmiddelen. Van brood, vis, vlees en patat tot groente, fruit en ijs. Dankzij een innovatief volgsysteem kunt u uw goederenstroom tot op de doos in de gaten houden. De Frigo Group beschikt over belangrijke certificeringen (ISO 22000, IFS en HACCP), de medewerkers werken volgens vaste bedrijfswaarden: vlot, klantvriendelijk, veilig, duurzaam, doelmatig, no-nonsense en hoge kwaliteit. Hiermee weet de Frigo Group klanten jarenlang aan zich te binden.

Efficiëntievoordeel en lagere transportkosten door totaalpakket
Frigo Group Logistics neemt de logistieke afhandeling van de gekoelde en diepgevroren producten voor zijn rekening. Dit biedt klanten efficiëntievoordeel en lagere transportkosten, aangezien de Frigo Group door groupage goederenstromen van verschillende klanten kan bundelen. Frigo Group Logistics verzorgt zowel diepvriestransport binnen Nederland als naar België, Luxemburg, Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Oost-Europa. Er wordt transport op maat geleverd door zorgvuldig geselecteerde preferred partners die aan de hoge kwaliteitseisen van de Frigo Group voldoen.

Meer weten over de mogelijkheden voor opslag en transport van koel- en vriesproducten? De specialisten van de Frigo Group zijn uw logistieke dienstverlener in diepvries. Bel ons op met uw vraag of offerteverzoek (+31(0)252 419 017) of stuur een e-mail naar margreetvanelderen@frigogroup.com. Uw gekoelde en diepgevroren levensmiddelen zijn bij ons in goede handen en worden in uitstekende staat op de plaats van bestemming afgeleverd.

 

http://www.frigogroup.com/