Eurprivacy.nl
Image default
Toerisme

5 x wellness aan de Belgische Kust

holidays suites blankenberge

Even ontspannen, wie vindt het niet leuk? Aan de Belgische kust zijn er talloze mogelijkheden om jezelf even gelukkig te maken. Een daarvan is gezondheid. Hieronder vind je 5 privé sauna’s, waar je heerlijk kunt relaxen, tot rust kunt komen en genieten!

Oesterhoeve (Shellness) in Oostende

Sinds het voorjaar van 2013 beschikt “De Oesterhoeve” over een unieke particuliere gezondheidszorg. Shellness biedt veel faciliteiten om u te verwennen. U komt helemaal tot rust in de sauna, het stoombad, de buitenjacuzzi, de infraroodbank en de relaxruimte. De unieke setting, met kleurrijke lichtjes en muziek, brengt je in een hogere sfeer.

Aquarelle in Koksijde

De privésauna van Oostduinkerke ligt op 2 minuten lopen van de zee, het strand en de duinen. De volledig gerenoveerde ruimte is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van gezondheid en ontspanning. U kunt heerlijk ontspannen en tot rust komen in de privélounge met vele faciliteiten. Hier zult u zich vermaken in een luxe sfeer.

O’Fleur in Bredene

Vreugde is oppermachtig in Obrell in Bled. Het Comfort Wellness Center heeft een ruime inloopdouche, Turks stoombad, Finse sauna, infraroodhoek en een open haard met comfortabele loungestoelen. Daarnaast is er buiten een jacuzzi met een comfortabele zithoek. O’Fleur is een geweldige plek om te ontspannen! In het lounge gezondheidscentrum kunt u genieten van pure luxe. Het begint allemaal met een ruime belevenisdouche. Er is ook een Finse sauna, een infraroodhoek en een unieke stoomcabine. Ook kun je de ingebouwde sproeiers en watervallen gebruiken om het bruisende zwembad van binnen naar buiten te bewonderen. Unieke ervaring!

Sea Sauna in Wenduine

Uw eigen privé gezondheidsappartement met panoramische Finse sauna, jacuzzi en lichttherapie faciliteiten, en vrij uitzicht op de Noordzee, is het een droom? niet langer! Boek een van de twee zeesauna’s op de Windun Seawall en geniet!

Riant d’Eau in Blankenberge

Wellness Riant d’Eau is een privé wellnesscentrum gelegen aan de “boulevard” van Zeedijk in Blankenberge. Stijlvol en modern design, in combinatie met persoonlijke gezondheidsmethoden en professionele begeleiding, kan u een onvergetelijke ervaring bezorgen. Het kan romantisch zijn met jullie twee of met vrienden. U kunt genieten, ontspannen en stress verminderen in een rustige en privéomgeving.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html

Gerelateerde artikelen

Zen op vakantie: vergelijk je reisverzekering (Kazachstan en Irak)