Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Een SEO bureau in Utrecht vinden die onze website kan helpen

Samen met mijn business partner ging ik op zoek naar een SEO bureau in de omgeving van Utrecht die ons verder kon helpen met onze website. Al voor een langere periode hebben we een prachtige website online staan. Alles zit erop en eraan wat erbij moest. Maar op de een of andere manier kregen we maar niet genoeg bezoekers via de website, terwijl we juist daar meer winst willen halen. Daarom zochten we een expert op dit gebied die ons verder kon helpen.

Een SEO bedrijf uit Utrecht die ons een boost kon geven

In de omgeving van Utrecht zijn er redelijk veel SEO bureaus waar je als bedrijf terecht kan met zulke problemen. We hadden al een tijdje door dat het niet aan het design van de website lag, maar juist aan de zoekmachine optimalisatie voor Utrecht. Dus gingen we zoeken naar een bedrijf die hier de meeste ervaring in had. Een paar bedrijven hadden goede reviews op de websites staan, maar uiteindelijk vonden we het bedrijf van Doelbewust en daar konden we zeker weten terecht met ons probleem. We hadden al een offerte eruit gestuurd met onze situatie erin. Ze reageerde erg snel en konden daar binnen een paar dagen al op gesprek.

Precies wat we zochten

Toen we aankwamen bij het gesprek, werden we vriendelijk begroet door het personeel van Doelbewust. Ze wilde ons eerst beter leren kennen en het bedrijf. Daarna zijn we pas gaan praten over wat zij voor onze website en SEO konden betekenen. Het kwam er op neer dat onze zoekwoorden niet in onze teksten voorkwamen op de website. Bovendien was de SEO sowieso niet de beste van de website. Dit hebben ze voor ons helemaal aangepast en daarbij houden ze ons daarmee up to date. We zijn zo blij met de service van Doelbewust.

Doelbewust Online Marketing

Wilt u meer weten over het bedrijf Doelbewust en wat zij u als bedrijf kunnen aanbieden? Neem dan eens een kijkje op de website van Doelbewust via www.doelbewust.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.