Eurprivacy.nl
Image default
Meubels

Krassen op de vloer

Beschadigde vloeren

Als je een mooie vloer hebt thuis wil je die natuurlijk mooi onderhouden, maar door stoelen die over de vloer schuiven en andere dingen kunnen er krasjes op je vloer komen. Het ligt ook aan het soort vloer dat je hebt en van welk materiaal het gemaakt is. Krassen kunnen door van alles op de vloer komen soms weet je zelfs niet en waar ze vandaan komen. Er zijn genoeg spullen op de markt waar mee je krassen op de vloer kunt beperken of voor komen. Van stikkers tot vilt en nog veel meer.

 

Hulpmiddelen tegen krassen

Er zijn een aantal dingen die goed helpen om krassen op de vloer te voorkomen of te beperken. Vilt, stoelpoot doppen en vloer glijders dit zijn een aantal voorbeelden waarmee u krassen op uw vloer kunt voorkomen u plakt deze onder uw stoel of monteert ze op de stoel. Naast u dingen zoals vilt en andere producten voor onder een stoel kunt plakken kunt u ook eens na denken om bijvoorbeeld een leuk vloerkleed neet te leggen onder uw salon tafel of eet tafel. Met een vloer kleed ziet het er ook nog eens leuk uit en het beschermt uw vloer ook nog eens.

 

Krassen uit de vloer halen

Als je al krassen op je vloer hebt wil je waarschijnlijk proberen om deze te verwijderen. Dit kan mogelijk zijn maar dan ligt het wel er aan hoe diep de kras is en wat voor een soort vloer u heeft.

–          Ondiepe krassen uit een laminaat vloer verwijderen doe je zo: U maakt het gebied goed school daarna  Neem een wattenstaafje en was en vul zo de kras op daarna Laat je het 24 uur drogen als het heeft gedroogd neem je hout stopverf en vul de kras tot het even hoog is als je vloer

 

–          Uit een houten vloer kunt u ook makkelijk krassen verwijderen door de volgende stappen:

Polijst de kras en de plek rondom de kras met behulp van een schuursponsje. Doe dit tot er een gelijkmatig oppervlak ontstaat.

Behandel het gepolijste deel met was, lak of olie. Kies het middel waarmee de houten vloer oorspronkelijk is afgewerkt en waarmee je de vloer onderhoudt.

 

Er zijn waarschijnlijk veel meer manieren om krassen uit je vloer te halen!

https://stoeldopshop.nl/