Eurprivacy.nl
Image default
Meubels

Hoe kies je een design poef?

Als u op zoek bent naar een kleine, comfortabele stoel die u gemakkelijk kunt herschikken zoals u wilt, koop dan een poef. Beter nog, koop een paar poefs voor in huis! Dit type meubel is veelzijdig genoeg om als zachte zitting, voetenbank of zelfs als bijzettafeltje te dienen. Dus als u geïnteresseerd bent in het kopen van een super functioneel meubelstuk dat goed past in bijna elke kamer, dan is dit wat u moet weten over onze design poef

Wat is een design poef?

Een design poef is een zachte, lichtgewicht vloerzitting die doet denken aan een groot rond kussen. Dit klinkt misschien als een poef , omdat het klein is en verschillende toepassingen heeft, en in veel opzichten is het dat ook. Echter, zoals House Crazy opmerkt, is het verschil dat poefs doorgaans kleiner zijn dan voetenbankjes en geen poten of opbergmogelijkheden hebben.

In de meeste gevallen worden poefs gebruikt voor extra zitplaatsen, dus u ziet er misschien een paar rond een salontafel in de woonkamer. Maar sommige mensen gebruiken poefs ook als een plek om hun voeten te laten rusten als ze op de bank zitten, terwijl anderen ze gebruiken als kleine bijzettafels of zelfs kussens. Natuurlijk kun je je poef op al deze manieren gebruiken, zodat hij de ene dag als zitplaats kan dienen en de andere dag als tafel. De keuze is aan jou!

Vanwege hun veelzijdigheid is het geen verrassing dat poefs in alle soorten, stijlen en maten verkrijgbaar zijn. U moet er een of meer kiezen op basis van de functies die u zoekt van dit meubel. Wilt u bijvoorbeeld vooral extra zitplaatsen voor de tv, dan kunt u kiezen voor een grotere, zachte poef waar je gemakkelijk in wegzakt op het moment dat je gaat zitten. Als u denkt dat uhem meestal als bijzettafeltje zult gebruiken, wilt u een stevigere poef die stabiel genoeg is om items op het oppervlak te houden, zoals deze stevige, veelkleurige poef.

Nu u enig idee heeft hoe stevig of zacht de design poef moet zijn, is het tijd om de kleur en het materiaal te kiezen. Bedenk in welke kamer de poef het grootste deel van de tijd zal zijn en kies een tint en ontwerp die bij de rest van het decor passen. En als u het materiaal voor de design poef kiest, denk dan aan de stijl van de kamer. Als u van plan bent om de poef in een salon te plaatsen die meer voor de show is dan voor dagelijks gebruik, kun je waarschijnlijk kiezen voor een rijk materiaal zoals zijde of fluweel. Maar als u denkt dat de poef regelmatig zal wennen tijdens zijn verblijf in een comfortabele, informele familiekamer, is het misschien beter om een ​​materiaal te kiezen dat gemakkelijk schoon te maken is, zoals katoen of kunstleer.

Hoe stylt u een design poef? 

Een populaire optie is om de design poef als extra zitplaats te gebruiken. Dit kan betekenen dat je er twee of drie voor de salontafel plaatst, met je gezicht naar de bank gericht, om het gesprek te vergemakkelijken als je gezelschap hebt. Of je kunt ervoor kiezen om er een naast de bank te plaatsen voor meer zitplaatsen op filmavond. Deze plaatsing is ook perfect voor wanneer je de poef als bijzettafel wilt gebruiken.

Een andere manier om te stylen met een poef is om hem te gebruiken in plaats van een sierkussen op je bank. Zo kun je hem overal op de grond neerzetten waar je maar wilt als je een zitje, voetenbankje of bijzettafeltje nodig hebt. En als je hem niet op de vloer gebruikt, staat hij niet in de weg op de bank, zodat hij extra demping biedt voor iedereen die daar zit.

Het maakt niet uit hoe je van plan bent om een ​​poef in je huis te gebruiken, je moet eerst onze selectie bekijken voordat je de juiste voor je huis kiest. 

In de Molteni studio van Plaisier Interieur vindt u diverse Molteni kasten, zoals 505 en Pass-Word.

http://plaisierinterieur.nl