Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Hoe zich te kleden voor een gala (prom)?

Aankleden voor prom moet een leuke ervaring zijn, maar je moet je look wel plannen. Bepaal of je een jurk, pak of smoking draagt. Het maakt niet uit welke je kiest, als je maar comfortabel bent en je zelfverzekerd bent in je keuze. Breng je outfit naar een hoger niveau door accessoires te kiezen zoals sieraden, schoenen, bloemen of handtassen die complimenteren in plaats van met je kleding te concurreren.           Jurken via https://www.veaul.com/nl/galajurken-c19

1 Kies een jurk die geschikt is voor jouw school. De meeste scholen hebben een soort dresscode die bepaalt hoe onthullend je prom dress kan zijn. Controleer de beperkingen van de dresscode met betrekking tot acceptabele hemlines, decolletés, cutaways en spleten.

De meeste prom dresses zijn lange formele japonnen, maar sommige hebben lange spleten in het been. Bekijk het promohandboek van je school om te bepalen of een jurk met een lange gleuf is toegestaan.

2 Kijk naar jurken die je lichaamstype zullen complimenteren. Dit helpt u om niet-vleiende sneden te voorkomen. Je zult zeker veel mooie opties vinden om je te beperken. Als je lichaamstype is:

Peervormig (kleiner bovenlichaam met bredere heupen): Kies jurken met aansluitende tops of een A-lijn rok die je rondingen in evenwicht brengt.

Slank of recht: accentueer je rondingen door je middel te accentueren. Kies jurken met Empire-taille, riem of omwikkelde stof. Als je school het toelaat, kies dan voor een diepe v-hals.

Rondborstig of vol: zoek een jurk met volledige dekking zodat je goede ondersteuning hebt. Je kunt kiezen uit de meeste halslijnen en stijlen.

Petite: Kies voor kortere jurken die sommige van je benen onthullen om het uiterlijk van de hoogte toe te voegen. Verstoorde jurken kunnen je ook groter laten lijken.

Zandloper (bochtige buste en heupen met een dunnere taille): aangezien je figuur in balans is, kun je verschillende stijlen proberen om te zien wat je het leukst vindt.

Appelvorm (bredere taille of heupen): kies jurken met een Empire-taille om de aandacht naar de bovenkant van je lichaam te trekken.

3 Kies kleuren die uw huidskleur flatteren. Hoewel u elke gewenste kleur kunt kiezen of kunt plakken met klassiek zwart of wit, kunt u uw keuzes verfijnen tot een kleurenpalet dat uw huid vleit. Gebruik enkele van deze suggesties als een startpunt voor kleuren op basis van huidtint:

Warm: als je een huid hebt met een groenachtige, gele of olijfachtige ondertoon met haar die varieert van donkerblond tot donkerbruin, probeer dan sinaasappels, rood, geel, warm groen, diepblauw en rood-paars. Vermijd ijzige kleuren en juweeltonen.

Cool: voor een zeer lichte tot zeer donkere huid met een blauwachtige ondertoon en heel licht tot heel donker haar, kies je heldere blues, juweeltonen, purples en heldere roze tonen. Vermijd sinaasappelen en geel.

Neutraal: als je niet kunt zien of je een warme of koele ondertoon hebt en je hebt bruine ogen, probeer dan neutrale kleuren zoals roze, perziken, jade en lichtblauw. Vermijd felle kleuren, rood en vet geel.

4 Probeer verschillende galajurken uit om je opties te verfijnen. Zodra je verschillende jurken hebt in stijlen en kleuren die passen bij je figuur en huidskleur, probeer ze dan eens! Breng een vertrouwde vriend mee voor advies en probeer elke jurk aan. Overweeg hoe flatterend de jurk eruit ziet, hoe comfortabel hij aanvoelt en hoe de jurk je doet voelen. Kies de jurk waar je je goed voelt.

Waar haal je de nieuwste galajurk, avondjurk? laten we een kijkje nemen op veaul.com

https://www.betaalbaarondergoed.nl/