Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Outplacement Zwolle

Moet je gedwongen de volgende stap in je carrière zetten, loopt je contract af of ben je ontslagen en zit je tijdelijk zonder baan? Dan is outplacement Zwolle bij uitstek iets wat jij kan gebruiken. Outplacement is begeleiding van werk naar werk. Vaak heb je via je werkgever recht op de zogenaamde transitievergoeding. Deze vergoeding kan worden ingezet voor outplacementtrajecten en opleidingen. Het is aan jou hoe je dit budget inzet. Handig om te weten is natuurlijk wel wat outplacement nu precies is?

Outplacementtraject Zwolle

Een outplacementtraject is een intensief coachingstraject welke jou helpt naar de volgende baan. Carrièrepoort is een outplacementbureau in Zwolle dat zulke trajecten aanbiedt. Het begint met je hulpvraag wat heb je precies nodig en hoe wil je dat gaan bereiken. Je krijgt een outplacementcoach aangewezen op basis van jouw situatie.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek adviseert hij of zij jou welke vorm van het traject bij jou past. Je kiest zogenaamde modules uit, je zit dus nooit vast aan een heel pakket maar alleen modules die bij jou passen. Zie het als een puzzel, de ene persoon is een grotere puzzel dan een andere en heeft dus meerdere stukjes nodig. Nadat jullie samen het ideale traject hebben vormgegeven krijg je de offerte op maat en kun je aan de slag!

Voorbeelden van modules zijn bijvoorbeeld cursussen social media en sollicitatietraining. Ook is de jobhunter een module, deze gaat actief op zoek voor jou in zijn eigen zakelijke netwerk in Zwolle voor de ideale baan.

Outplacementbureau Zwolle

Carrièrepoort heeft meerder coaches werken in Zwolle en heeft een groot zakelijk netwerk in Zwolle en omstreken doordat zij landelijk werken.

Wij begrijpen dat outplacement Zwolle wellicht nog niet helemaal duidelijk is. Maak bij Carrièrepoort vrijblijvend een afspraak of win telefonisch op per mail wat advies in. Je kan Carrièrepoort bereiken op 010 – 785 71 78 of stuur een mailtje naar info@carrierepoort.nl

 

http://www.carrierepoort.nl