Eurprivacy.nl
Image default
Alarmsysteem

Hangslot lockpicken

Wanneer je een hangslot gebeurt openen dan zijn er diverse manieren waarop je dit voor elkaar kan krijgen. Hangsloten zijn over het algemeen best goede sloten.

Er is natuurlijk best een verschil een hangsloten. Zo heb je de goedkope hangsloten uit China die niet van een bepaald merk zijn. Maar je hebt ook de bekendere hangsloten zoals van bekende merken als ABUS of LIPS. Deze merken staan erom bekend dat echt kwaliteit leveren.

Dus deze sloten kunnen nog wel best wel lastig open te maken zijn als je een sleutel ervan kwijtgeraakt. Een optie die kan proberen om het slot te openen is lockpicking.

De kunde der lockpicking

Lockpicking is een vaardigheid die gebruikt kan worden om sloten te openen zonder daarbij schade toe te brengen aan het slot. Het is een vaardigheid waar wel oefening voor nodig is om het onder de knie te krijgen maar als het je eenmaal lukt dan heb je de rest van je leven er baat bij. Als je tenminste een lockpicksetje bij je hebt…

Als het je leuk lijkt om dus te beginnen met beoefenen van deze vaardigheid. Dan heb je dus eerst een lockpick setje nodig. Je kunt deze zelf maken of kunt dus gewoon kopen. Tegenwoordig kan je ze voor minder dan € 10 inclusief verzendkosten al online vinden. Dus eigenlijk is dat niet eens de moeite waard om helemaal zelf een lockpick setje te maken.

Want als je dat wil doen dan ben je er toch wel even zoet mee terwijl je dan waarschijnlijk toch een lagere kwaliteit hebt dan wanneer je deze gewoon nieuwe aanschaft.

http://lockpickwebwinkel.nl