Eurprivacy.nl
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor Schalke

Vorige maand moest ik een touringcar huren. We zouden met het voetbalteam namelijk naar een voetbalwedstrijd in Duitsland gaan. Het ging om de wedstrijd Schalke 04 – Hannover 96. Het leek ons leuker om met een grote touringcar te gaan, in plaats van allemaal verschillende auto’s. Dit zou ook schelen want nu hoefden er geen ouders mee enzovoort. Maar waar moest ik nu een touringcar huren?

Touringcar huren artikel in krant

Toeval of niet, maar ik kwam al gauw een touringcar huren artikel tegen in de krant. En wel van Noot Ede. Dit is een regionaal bedrijf dat hier in de buurt heel veel rondrijdt. Omdat ik in de organisatie zit en de touringcar moest regelen, heb ik besloten om voor Noot Personenvervoer te kiezen. Ik heb naar hun gebeld en gezegd waar het om ging. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen met wat hoeveel personen wij zouden zijn. Ik gaf aan dat dit er twintig zouden gaan worden. Degene aan de andere kant van de lijn reageerde hier positief op en zij dat ze hiervoor ook kleinere bussen hebben. Dit in plaats van die hele grote. Ook vonden ze het niet erg dat het net over de grens in Duitsland was.

Matchday

Matchday! Iedereen had er heel veel zin in. De bus van touringcar huren Ede stond, volgens afspraak, om 17:00 klaar voor vertrek op het parkeerterrein van onze voetbalvereniging. Alle spelers waren zowaar op tijd aanwezig en dus kon de koers naar Gelsenkirchen ingezet worden! Daar aangekomen was het rondom het stadion al erg druk. Files op snelwegen en provinciale wegen etc. Maar uiteindelijk waren we toch erg in de buurt en vlak bij de parkeerplaats, speciaal ingericht voor touringcars.

 

Binnen aangekomen in het stadion was het erg gaaf! Er hing een hele mooie sfeer en de wedstrijd was erg leuk. 2-0 winst!