Eurprivacy.nl
Image default
Mode en Kleding

Gepolariseerde zonnebrillen

De gepolariseerde zonnebril

Gepolariseerde zonnebrillen komen het best tot hun recht wanneer er horizontale zonreflecties ontstaan als licht vanaf een glad oppervlak weerkaatst. Denk hierbij aan een natwegdek terwijl de zon schijnt. Deze zonreflecties heb je bijvoorbeeld ook bij het beoefenen van watersport of wintersport. Het wateroppervlak en sneeuwoppervlak respectievelijk zorgen dan voor hinderlijke lichtschitteringen.

Voorkom dit met een gepolariseerde zonnebril!

Hoe werken polariserende glazen?

Een gepolariseerde zonnebril blokkeert horizontale lichtreflecties. Als deze weerkaatsingen niet gefilterd worden, zorgt dit voor een hinderlijk en vaak zelfs verblindend beeld. Een polariserende zonnebril wordt daarom ook vaak aangeraden voor mensen die vaak op de weg of het water zitten.

Er zijn echter ook situaties dat een polariserende zonnebril juist hinderlijk is. Deze situaties komen voor wanneer je op een LCD scherm kijkt (je smartphone bijvoorbeeld) of op een navigatiescherm. Ook de dashboardverlichting in je auto zal veel donkerder lijken en dus moeilijker zichtbaar.

Merken

Bij fuva.nl kun je van verschillende topmerken de gepolariseerde zonnebril bestellen. Van Ray-Ban bijvoorbeeld, met de bekende Aviator en Wayfarer modellen. Deze modellen kunnen altijd worden ook uitgevoerd met gepolariseerde glazen tegen volledige bescherming van horizontale lichtreflecties.

Maar er zijn meerdere fabrikanten van zonnebrillen die hebben ingespeeld op de toegenomen vraag naar gepolariseerde glazen. Michael Kors heeft ook een groot aantal gepolariseerde zonnebrillen in de collectie. De Marrakesh, Fiji, Chelsea, Algarve, Zanzibar en meer kunnen allemaal worden besteld met gepolariseerde glazen.

Het Italiaanse merk Persol heeft met de Persol PO3087S, de Persol PO9714S en de Persol PO3023 ook diverse prachtige en luxe uitvoeringen met gepolariseerde glazen.

Advies nodig? Voor meer advies of informatie over gepolariseerde zonnebrillen kun je mailen naar info@fuva.nl of gebruik maken van onze online Live Chat Service. Wij hebben altijd iemand klaar zitten die vragen kunnen beantwoorden. Overigens, mocht je na levering van de zonnebril willen retourneren dan kan dat binnen 14 dagen gewoon!

 

https://www.fuva.nl/zonnebrillen/soorten-zonnebrillen/gepolariseerde-zonnebrillen/