Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Het lichaam lijdt onder stress

Het lichaam van een mens lijdt tijdens periode van stress veel schade op. Deze schade is vaak tijdelijk en gaat na verloop van tijd weg. Alleen de resten zullen vaak zichtbaar zijn in het gezicht, de huid in het gezicht is dan vaak getekend. De zware periode heeft dus zijn tol geëist, waardoor de huid niet meer zo strak als vroeger is. Niet alleen de huid heeft hieronder te lijden ook de lippen. De lippen verliezen hun rode kleur en krijgen aan de bovenkant kleine rimpeltjes. Dit effect wordt verslechterd als er ook gerookt wordt. Roken brengt ook schade aan de huid in het gezicht, naast dat het ook niet goed is voor de longen.

Veel mensen laten het hier bij zitten en worden zo herdacht dat zij uit deze zware periode zijn gekomen, maar een enkeling wil niet meer herinnerd worden aan deze nare periode. Zij kiezen er dan ook voor om bijvoorbeeld de lippen bij te laten werken. Zij krijgen volle lippen met fillers, hierbij wordt bijvoorbeeld botox in de lippen gespoten. Dit zorgt voor meer volume in de lippen en dat de lippen weer de rode kleur krijgen. Niet alleen de lippen worden behandeld, in sommige gevallen worden de fijne lijntjes in het gezicht ook minder zichtbaar gemaakt. Dit wordt ook gedaan met fillers. Rimpels verwijderen zonder operatie is een uitkomst voor velen.

Doordat de fillers de rimpels laten vervagen wordt de huid weer tijdelijk strak. Vaak wordt er botox geïnjecteerd in de spieren rond de rimpels, waardoor deze tijdelijk niet meer aanspannen hierdoor de rimpels verdwijnen. Dit kan uitgevoerd worden bij de frons en voorhoofdrimpels, tevens zorgt dit tijdelijke effect dat u zich weer goed voelt. Na de behandeling blijven de resultaten enkele maanden zichtbaar, dan kan de patiënt er voor kiezen om de behandeling te herhalen of andere behandeling te proberen.

http://faceland.nl/