Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Geniet van een welverdiende vakantie met een groepsverblijf in Gelderland

Voor een gezellig familieweekend of vriendenweekend boekt u een groepsverblijf op de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie in Gelselaar, Gelderland. De vakantieboerderij biedt verschillende accommodaties aan in de groene omgeving van de Achterhoek. Rustzoekers kunnen in alle rust genieten en kinderen kunnen zorgeloos spelen op het ruim opgezette boerderijterrein. Kinderen kunnen spelen op de vele speeltoestellen, op het sportveld of bij de indoor kinderboerderij. Voor de natuurliefhebbers zijn er veel wandel- en fietsroutes om de prachtige streek van Gelselaar te ontdekken. Boek een groepsverblijf voor uw weekendje weg op deze vakantieboerderij in Gelderland en geniet van het comfort dat de accommodaties u midden in de natuur bieden.

Ontdek wat de omgeving van de Achterhoek u te bieden heeft

Het terrein en de accommodaties van Schuppen Recreatie zijn gelegen in een groene en historische streek, de Achterhoek. Deze streek heeft voor iedereen wat te bieden! Of u nu cultuur wilt snuiven of rond wilt dwalen in de bossen, in de Achterhoek kan het allemaal. Bezichtig de prachtige kastelen en landgoederen van de oud-Gelderse Adel of trotseer de hoogte in het klimbos. Wilt u zelf ontdekken hoe mooi de Achterhoek is of wat deze streek allemaal te bieden heeft? Trek uw wandelschoenen aan of stap op uw fiets en beleef de prachtige natuur. Stippel zelf verschillende routes uit of leen een routekaart bij de receptie.

Geniet van de indoor mogelijkheden

Is het slecht weer buiten, maar willen uw kinderen lekker ravotten? Geen probleem! Kom samen met ze spelen in de indoor boerderij. Op het boerderijterrein van Schuppen Recreatie in Gelderland, waar tevens ook de accommodaties voor een groepsverblijf zich bevinden, vind u onze kinderboerderij. Hier valt voor uw kinderen genoeg te beleven. Zo kunnen zij jonge lammetjes of geitjes de fles geven, het grootste zandkasteel bouwen in de grote zandbak of dansen in de minidisco.

https://www.schuppenrecreatie.nl/