Eurprivacy.nl
Image default
Fotografie

Fotografie in Gouda

In Gouda vinden veel mensen het leuk om te fotograferen er zijn ook veel mensen die het vaak doen. Er zijn hobby fotografen en mensen die het doen voor hun werk. Bijvoorbeeld schoolfotograaf Gouda doet dit als werk. Er zijn ook mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt met fotografie.

 

Soorten fotografie

Bij reclamefotografie gaat het om foto’s die een product of dienst promoten. Dat kan gewoon een foto van een product zijn maar ook foto’s waarbij mensen een product of dienst gebruiken. Deze foto’s zijn vaak in scene gezet en goed gepland. Al dan niet met een compleet professioneel team. Deze foto’s worden dan weer gebruikt in verschillende uitingen zoals op websites, in campagnes en folders om uiteindelijk het product of de dienst te verkopen. Modefotografie is een vrij breed begrip omdat er allemaal sub genres onder vallen maar in essentie gaat het om één ding: kleding (of kleding-accessoires). Dit kan op allerlei manieren gefotografeerd worden, meestal met mensen maar soms ook zonder. In de studio, op locatie of zelfs op straat. Je hebt modefotografie van confectiekleding dat betekent kleding die je in gangbare maten in de winkel kunt kopen of van ‘haute couture’ dit betekent dat een kledingstuk gemaakt door een ontwerper in één maat en met één oplage. Macro betekent in het Grieks ‘groot’. Dit kan een beetje verwarrend zijn omdat je bij macrofotografie vaak juist kleine onderwerpen fotografeert. Maar bij macrofotografie gaat het erom dat je dingen van heel dichtbij fotografeert waardoor ze heel groot op de foto uitgebeeld worden en je veel detail ziet.

 

Over Gouda

Gouda is een stad en gemeente in Nederland en ligt in het oosten van de provincie Zuid-Holland. Gouda heeft 73.540 inwoners en een grondoppervlakte van bijna 17 vierkante kilometer. Gouda is de kaas stad van Nederland. In deze prachtige historische stad vol hippe sfeervolle plekken en gepassioneerde mensen is van alles te ontdekken. Van de Markt met het iconische stadhuis tot de prachtige gebrandschilderde ramen van de Sint Janskerk en van street food tot shoppen in de eerste Fairtrade straat van Nederland.

https://www.schoolfoto.nl/schoolfotograaf-gouda/