Eurprivacy.nl
Image default
Toerisme

Een sfeervolle camping in Bergen op Zoom

In het westen van Brabant, ten noorden van Bergen op Zoom, vindt u een schattige camping met 25 eenheden. Deze camping is gelegen aan de rand van de Brabantse Wal waardoor u van diverse activiteiten in de natuur kunt genieten. Wandelen, fietsen of zelfs paardrijden, alles is mogelijk. Houdt u meer van de stadse drukte? Ook dan kunt u uw hart ophalen bij deze Brabantse minicamping, deze ligt namelijk op steenworp afstand van diverse steden als Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen en zelf Antwerpen ligt binnen handbereik. Waar wacht u nog op? Verzeker uzelf van een rustgevende vakantie en breng deze door op camping de Dassenplas nabij Bergen op Zoom.

Ook voor uw kinderen dé ideale camping

Wanneer uw kind kampt met mentale of psychische problemen, is de paardencoaching voor kinderen bij camping de Dassenplas in Bergen op Zoom echt een aanrader. Paardentherapie heeft als uitgangspunt dat paarden heel opmerkzaam zijn en menselijke emoties spiegelen. Wanneer een kind onrustig is of niet lekker in zijn of haar vel zit is dit vaak aan het paard te zien en zal deze die emoties ook nabootsen. Paardentherapie is vaak erg effectief op kinderen omdat kinderen zich erg aangesproken voelen tot dieren, soms nog meer dan mensen. Dus als u paardencoaching voor kinderen een kans wilt geven tijdens uw verblijf, maak dan snel een afspraak. Natuurlijk is het ook mogelijk voor volwassenen om aan deze activiteit deel te nemen.

Raadpleeg de contactgegevens via de website

Als u graag een lekker weekendje of weekje er tussenuit wilt, doet u dat bij camping de Dassenplas nabij Bergen op Zoom. Kom helemaal tot rust op deze sfeervolle boerencamping. Reserveer snel uw plekje door telefonisch contact op te nemen. U vindt het telefoonnummer en andere contactgegevens eenvoudig via de website. Waar wacht u nog op? Geniet deze zomer van een gezellig stukje Brabant met uw gezin.