Eurprivacy.nl
Image default
Marketing

De typerende grafische prints van Marc Cain

De kleding van designers zoals Marc Cain en Joseph Ribkoff, die bij Penninkhof online verkrijgbaar zijn, hebben elk een eigen handelsmerk. Voor Marc Cain zijn dat de unieke prints en ontwerpen die –naast de meer ingetogen items – in elke collectie een belangrijke rol spelen. Marc Cain verbindt mode met kunst en komt zo tot innovatieve en exclusieve designs. Om de kleuren zo helder en levendig mogelijk te realiseren, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken. Deze zijn in 2007 door het modehuis zelf ontwikkeld. De prints zijn enorm helder en haast niet te beschadigen.

Prints onderling met elkaar combineren

Veel dames zijn bang om de plank mis te slaan met het combineren van twee verschillende prints. Eerlijk is eerlijk, er zijn wat ongeschreven regels die het combineren van verschillende prints tot een succes maken. Wanneer u twee Marc Cain kledingstukken met elkaar wilt combineren (of wilt cross-stylen met een ander merk zoals Joseph Ribkoff), is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Deze ongeschreven regels zorgen ervoor dat u opvalt, maar slechts in de positieve zin van het woord. Eén van de belangrijkste regels waar u rekening mee dient te houden wanneer u Marc Cain items met elkaar combineert, is het materiaal. Het beste is om geen verschillende textielsoorten met elkaar in één outfit te verenigen. Dit wordt namelijk te rommelig. Draagt u verschillende prints bij elkaar, laat dan een hoofdkleur terugkomen in elk item. Tevens werkt het prettig om een grote en een kleine print met elkaar te combineren. Dat houdt het geheel rustiger.

Combineert u prints? Dan krijgen accessoires een minimalistische rol

Ook is het belangrijk om het wat accessoires betreft zeer basic te houden. Wanneer u diverse prints in een outfit met elkaar verenigt, levert dit een bijzonder effect op. Het resultaat is opvallend te noemen, zonder daarbij té in het oog springend te zijn. Deze gedurfde maar nog steeds elegante stijl waarborgt u door een minimale hoeveelheid aan ingetogen accessoires te gebruiken. Combineert u dus Marc Cain items onderling, of met kledingstukken van Joseph Ribkoff of andere designers, zorg er dan voor dat juist deze items u doen stralen.